"dla fazy" to podobno poszła tam ta z Islandi, co była na końcu
_________________ Odwieczne ma ten świat tła
więc misjonarze światła
potrzebni nocą są, lecz w dzień –
jedyny nasz obrońca
przed dyktaturą słońca –
niezastąpiony bywa cień
ich troje w składzie sześciosobowym śpiewające w kilku językach jakoś nie trafiło do mnie i chyba do wielu innych też nie... dobrze, że odpadło... bo naprawdę nie zasługiwało na dostanie się dalej... ale mimo wszystko wyniki były... powiedzmy... zaskakujące... naprawdę dostały się zospoły, które były gorsze od niektórych które odpadły... z tych co się dostali do finału podobał mi się jedynie Rusek, ale znam jego piosenki śpiewane w języku ojczystym i uważam, że zamiast po angilsku mógł zaśpiewać po Rosyjsku bo naprawdę fajnie mu to idzie... reszta z tych finałowych nie za bardzo zrobiła na mnie jakiekolwiek wrażenie... a najbardziej ze wszytskich podobał mi się chłopak z Albani... niestety nie dostał się do finału...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Zespol Lordi odniosl zwyciestwo tylko dlatego, ze byla - jakby to ujac - "rodzynkiem" na tegorocznej Eurowizji
Mimo, iz lubie zaprezentowana przez nich muzyke, to owa piosenka byla taka sobie.
Niemniej moze dobrze, ze wygrali?! Przynajmniej zwyciezca nie zostal ogloszony zespol grajacy jakis shit typu pop-rock...
_________________ "[..]nawet kiedy cierpisz i jestes calkiem sam,
pamietaj Twoja reke trzyma najwyzszy Pan,
On dla Ciebie ma plan,
wiec Ty ufaj Mu man!" Ras Luta w Krol Krolow
Wysłany: 2006-05-31, 18:02
taa zgadzam sie
Cytat:
A moim zdaniem eurowizja to konkurs piosenki żałosnej
nie slucham popu i dla mnie to totalne badziewie no ale o gustach sie nie dyskutuje...
Lordi jest bosskie a od reszty piosenek po prostu uszy wiedna ;/ i szkoda marnowac cenny czas jaki dostalismy na tej Ziemi ;P Ja i tak jestem fanka punka i rocka i to sie nigdy nie zmieni PuNk NoT dEaTh
_________________ Sztuką jest żyć, ale arcydziełem jest żyć i nie stoczyć się na dno....... Mój photoblog
a Eurowizja? dno piosenki europejskiej. a nie festiwal.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum