Nie oglądałam eurowizjii, po ostatnim razie, jak nie było jednej piosenki, której dałoby się słuchać, nie chciało mi się schodzić na dół (własnego telewizorka nie posiadam i całe szczęście ). Nie wiem więc jak było w tym roku, ale na wszystkich poprzednich miałam wrażenie, że siła dźwięku dobiegająca z telewizora jest zależna od odległości w jakiej znajdują się obiekty go wydające ode mnie, czyli strasznie słabo było słychać śpiewających, za to komentator chyba siedział mi za plecami, słychać było nawet jak się porusza. Do tego tłumaczył dosłownie wszystko. Po usłyszeniu kolejnej porcji: "Dziękuję. Bardzo dziękuję. Dziękuję bardzo. Kocham was. Bardzo dziękuję." wypowiadanych grobowym głosem po każdej piosence, jako tłumaczenie wszystkich "thank you" jakie wykrzykiwał artysta, stwierdziłam, że to nad moje siły.
Ale to tegoroczne Lordi fajne było (posłuchałam dzięki waszym linkom ) Tylko, że to troszkę za mało, żeby oglądać całość.
Ale za to obejrzałam sobie część festiwalu opolskiego. Oglądał ktoś? Piszę to tutaj, bo nie ma większego sensu zakładać nowego tematu.
Nie wiem jak poszły Super Jedynki, bo nie oglądałam, ale te Premiery... To miały być przeboje, a ja pamiętam tylko te żarty muzyczne w przerwach. Do tego każdy wykonawca był zagłuszany przez muzykę. A takie miało być widowisko...
Superjedynka za płytę literacką - TeP
Superjedynka Superjedynek - TeP
ładny koncert 'świat w obłokach'
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Co do tej całej Eurowizji - jakby wysłali tam Polski Band Plebania to mamy pewne 1 miejsce:D
_________________ " S : Nie wiem czemu, ale jak się wysram to mi zawsze na włoskach w dupie zostaje gówno...?
Z : A ja używam papieru toaletowego."
Nie ma to jak mieć kumpli, którzy dogłębnie dzielą się z innymi swoimi tajemnicami!
Wysłany: 2007-02-23, 16:46
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Pisze tego posta sluchajac "Hard Rock Hallelujah" (jak to przetlumaczyc w calosci na polski? )
Bylem za Lordi Taki mily roczek grali no i ciezko to nazwac Hard Rockiem
(niezle sie usmialem przy finale jak im kwiaty dawali ^^ nawet nie pamietam, czy cos smiesznego sie przy ogloszeniu wynikow wydarzylo, sytuacja byla po prostu wesola ;p)
Co do Eurowizji... grana tam muzyka nie jest przewaznie w moim typie (z wszystkich zagranych wciagu tych wszystkich lat spodobala mi sie tylko jedna )
Lordi graja nawet niezle, o komercji duzo nie pisze - kazdy zespol jest komercyjny, wystep w Eurowizji byl moim zdaniem krokiem w przod ;>
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum