Poki co nie sa jeszcze znani reprezentanci wszystkich wystepujacych kraji. Ale moi faworyci sa :p
Niemcy reprezentuje jedna z moich ulubionych grup: Oomph. Nie przeszkadza mi komercja tego zespolu i bede cieszyc sie z ich wynikow prawdopodobnie tak dlugo, az przestanie mi sie podobac ich muzyka
ten utwór jest taki... powszechny tzn nie maw nim NIC, coby przyciagało uwage (tu warto wspomnieć, iż jest to tylko moje zdanie) W tym roku Eurowizja powinna przybrać zdecydowanie ostrzejszy charakter, bo te popowe utworki to przezytek Wątpie, żeby Polska cos wiecej osiagnęła, bo nie wybrali nic szczególnego... Może dlatego, że "porządne" kapele sie w takie coś nie bawią ... aszkoda,bo rok temu Lordi wygrali (ja na nich głosowałam )
Wysłany: 2007-02-23, 19:37
Polecający: bierdonka
EwelQa napisał/a:
Może dlatego, że "porządne" kapele sie w takie coś nie bawią ... aszkoda,bo rok temu Lordi wygrali (ja na nich głosowałam )
Jesli Lordi to porządna kapela to pozdrawiam ;p Dla mnie to średniawy zespoł ale dlatego ich lubie bo przełamali ta konwencje ze na Eurowizji wystepują tylko puste pop gwiazdki. Ale wcale sie nie dziwie. Oni reprezentowali Finlandie , a jak wiadomo Skandynawia to kolebka takiej muzyki , dosyc cięzkiej , głownie black jak Dimmu Borgir , Emperor , Satyricon , Darkthrone , Mayhem więc muzyka rockowa nie jest im obca. Mam nadzieje ze w tym roku też pojdą za śladem zespołu Lordi i wystawią dobrego zawodnika ;p Jesli ktoś zna szczegoły i artystów którzy będa występowac to niech wrzuca najlepiej odrazu linki na youtube
niby ta ostatnia miała przybrac a jednak nie przybrała...
Jak dla Mnie Lordi to też komercja tylko nie pod kolorem róż... Nie mam faworyta, z tego co wiem to Polskę reprezentuję The JEt Set i po przesłuchaniu wstępu tej piosenki tez nie wrożę jakiś kokosów
moze Lordi nie są tak świetni, jak chociażby wymieniony tutaj Dimmu Borgir, ale trzeba wiedzieć, że była to jedna z nielicznych kapel(o ile nie jedyna), które mocniej zagrały na Eurowizji... Jak już wspomniałam - dobre kapele sie w Eurowizje nie bawia
e. wg mnie eurowizja to robienie z siebie posmiewiska. nigdy bym nie wyslala tam porządnej rockowej itp kapeli.
tam sie nadaja piosenkarki i inne popowe grupy.
dla rocka powinni zrobic w ogole inny festiwal. cos oddzielnego.
tak jak z polski jedzie the jet set czy cos takiego ;/
_________________ bzzzzzzzzium.
kupisz mi mały samochodzik ;>
Wysłany: 2007-03-09, 20:26
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Lol, Oomph nie bedzie reprezontowal jednak Niemiec :p nie wiem co zle zrozumialem, koledzy w klasie mi mowili, rodzice tez
nieci z "mroczniejszego/ostrzejszego charakteru" ;p
Wysłany: 2007-03-10, 00:13
Nori napisał/a:
nieci z "mroczniejszego/ostrzejszego charakteru" ;p
Tym bardziej nie warto. Nigdy nie mogłem się przekonać do tej imprezy. Podpuchą było czuć na kilometry, a i część artystyczna jakoś nie przypadła mi do gustu. Piosenka, które będzie nas reprezentowała to jakaś kpina http://www.youtube.com/watch?v=S9Vbal0F5Ec
Wysłany: 2007-03-10, 10:01
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Biskup napisał/a:
Tym bardziej nie warto. Nigdy nie mogłem się przekonać do tej imprezy. Podpuchą było czuć na kilometry, a i część artystyczna jakoś nie przypadła mi do gustu. Piosenka, które będzie nas reprezentowała to jakaś kpina http://www.youtube.com/watch?v=S9Vbal0F5Ec
Nie liczyłbym na zbyt wiele. Mimo to powodzenia.
Gdyby wyslali Vadera lub Behemotha, to zwyciestwo byloby w kieszeni ^^
Piosenka niemiecka wydaje się całkiem energiczna, ale w sumie po kilku sekundach można przekonać się o jej poziomie. Eurowizyjnym. Mimo wszystko to spośród powyższych mój numerem jeden o wiele lepsza od polskiej. Serbska zainteresowała mnie tyko dlatego, że wcześniej nie słyszałem tego języka, sama muzyka właściwie bez rewelacji. Turecka piosnka , to typowe disco dla 12 latek więc odpada.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-03-10, 21:03
Biskup napisał/a:
Piosenka niemiecka wydaje się całkiem energiczna, ale w sumie po kilku sekundach można przekonać się o jej poziomie. Eurowizyjnym.
Co prawda nie oglądam za dużo Eurowizji i się nie znam, ale ja nie widzę w tym nic eurowizyjnego.
To jest całkiem przyjemny i klimatyczny(i to jeszcze klimat który ostatnio bardzo mi pasuje) kawałek, który raczej przekreśla jakiekolwiek szanse Niemiec na tegorocznej Eurowizji. No chyba, że dorobią do tego jakieś show w stylu lat 30-tych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum