Jeszcze w tamtym roku uważałem ten festiwal za nic ciekawego, ale to co pokazali organizatorzy w tym roku przerosło moje najśmielsze oczekiwania - Opeth, Amorphis, Children of Bodom, Napalm Death, Maroon (avatar ). Coś pięknego. Wybiera się ktoś? Ja bilet już kupiłem, bo bałem się, że może zabraknąć
Na Mazurach. Ja z Bielska mam - jeśli wierzyć stronie www.pkp.pl - 649km. Jeśli chodzi o cenę biletów na fest jest to wprawdzie 150zł, ale za trzydiowy festiwal nie jest to tak dużo, szczególnie przy tej ilości kapel.
Co do ekip - wystarczy zajrzeć na forum [link w pierwszym poście]. Ludzie z różnych części Polski się tam umawiają
Mapa - wystarczy oddalić i dokładnie zobaczysz, gdzie jest Szczytno.
No a Woodstock ponad 60 zespolow z tego z 1/3 dobrze znanych i 0zl.
To co podala chyba Zebra impreza we Wrocku sporo dobrych zespolow 9zl
Festiwal w tychach tez kilka dobrych zespolow cos 20 czy 30zl
Jednak przebicie spore jest, bo na takich festiwalach chyba nie powinno sie grac glownie dla kasy ale dla zachecenia do kupny plyty lub mlodsze zespoly do zdobycia fanów. Ehhh... troche mi sie ta polityka nie podoba.
W Szczytnie są porozwieszane plakaty, na których jest uwzględnione Children of Bodom. Drak w wywiadzie dla Vivy wymienił CoB jako jednego z uczestników. Ponoć załatwiają jeszcze jakąś papierkową robotę. Potwierdzenie powinno się pojawiać początkiem lipca razem z rozkładką kto w jaki dzień będzie grał
Żałuję tylko, że w tym roku nie gra Behemoth. Jeszcze nigdy nie widziałem ich na żywo
[ Dodano: 2006-06-27, 19:13 ]
Jeszcze takie coś znalazłem jakby to kogoś interesowało:
Cytat:
oficjalne info pojawi się na stronie w tym tygodniu.
Właśnie dostaliśmy rozpiskę sprzętu scenicznego od COB. Okazuje się, że do Szczytna przyjedzie największy zestaw scenografii!! Ten sam wcześniej muzycy wykorzystają na Wacken. Dlatego nie będzie przesadą stwierdzenie, ze w Polsce COB zagra jeden z dwóch największych koncertów na swojej europejskiej trasie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum