_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Przepraszam, jeśli moge spytać Up In Smoke Tour to zespół ?
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
Nie, to nazwa trasy koncertowej Dr.Dre, Snoop Dogg, Eminem, Xzibit i cała reszta tych telewizyjnych czarnuchów. To była seria zajebistych koncertów z której sklecili DVD.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
aa sorki Poprostu nie wiedziałam, ale.. jak tacy śpiewali, to pewnie musiało byc fajnie chociaz oglądałeś to tylko w pudle
Haha a ja byłam na Papa Dance.
Nie to że ich słucham, ale był jakis festyn u mnie w miescie i przez przypadek ze znajomymi zahaczylismy o koncert Papa Dance. Niezle się bawilismy ;p
"czaaaaaarny snieeeeeeeg!" haha.
a wiecie. Moja mama kiedyś jak była młoda słuchała Papa Dance I kiedyś to nawet niezłe ala Disco Polo nagrywali Typu "Królowa Fal" Nie no zlew
Czyżbyś była z Katowic?
A za tydzień grają już daleko.. Lubin.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum