hmm... to ja moze niebede wypisywal liste najlepszych bo to niema sensu bo bym musial wszystkie wypisac ale takie 2 ktore sie wyroznily...
(Kraków 1999 (?) ) Koncert Scorpions to byl najwiekszy koncert na ktorym bylem - bylo cos ponad 800`000 ludzi wiem ze udalo mi sie przedrzec do 2 sektora od sceny - a potem mi barierki na drodze stanely i miski z ochrony Potem sie troszke zzgubilem ale bylo super
(Katowice 2004) Koncert Kultu w Spodku tu niebede pisal co bylo bo trzeba byc tam by to przezyc (mysle ze w tym roku bedzie tak samo albo lepiej )
U2//5 lipca 2005//Chorzow Stadion Slaski - bezkonkurencyjnie najlepszy koncert w moim zyciu, najwieksze wydarzenie muzyczne w tym roku//
Green Day - Spodek - 2005
Sting - Warszawa - 2005
Kult - Spodek - 2004
Myslovitz - Spodek - 2002
_________________ "Gdy w Los Angeles widzą jakiegoś faceta w pięknym domu, zaraz mówią: "pewnego dnia, ja zamieszkam w tym domu". kiedy coś takiego ma miejsce w Dublinie, zaraz słychać: "pewnego dnia dopadnę tego drania!"
"Gorzej niż w piątkowy wieczór w Dublinie!"
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ja nigdy na zadnym nie bylem:P nie lubie kultu, myslowitz, stinga, pidzamy, dzemu i reszty tego czegos:P jedyny na co moge isc to mayday ale na to kasy zawsze brak:P
ja poszłabym ewentualnie na Pidżamę albo Akurat, ale nie zapowiada się w okolicach moich. Ostatnio był Dżem i Kukiz, ale nawet mi się nie chciało iść. A fu.
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Też na Pidżamkę bym poszła. A niedawno FL byli w sosnowcu i licho by wzięło, bo mnie tam nie było. A SOAD. Marzenie
Co wy mowicie ! Pidzama jest w piatek w Zabrzu... i ja mialem jechac nawet transport byl prawie zalatwiony ale nikt niema 25zl na bilet... no co wy ludzie nie pijcie tyle tylko odkladajcie wiecej kasy... chyba ze ktos chce jeszcze to pisac na PW to moze sie jeszcze uda w piatek wybrac.
Ekhem. Ja nie piję. A do Zabrza za daleko. Niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum