Wysłany: 2007-08-02, 22:42 oi.biesiada.
jak powszechnie wiadomo ,bądź nie
{no ,ja odliczam dni od lutego}
dnia szóstego października we wrocławskim klubie madness wystąpi
legenda ,klasyka ,wciąż świeża oi! -analogsi czyli że + THE HEADHUNTERS + ON YER BIKE + ANTI DREAD (;
czy ktoś się wybiera.?
Co tu dużo mówić...czekam na koncert od jakiegoś czasu i aż strasz pomyśleć co tam się będzie działo. Tyle moich znajomych idzie, że śpiesz się z kupnem biletów, bo Ci chamy jedne wykupią. Normalnie jak VIP się tam chyba będe czuła.
Wysłany: 2007-08-06, 15:27
pójdę w tygodniu popytam jak to z tymi biletami będzie xD
i czy można sobie przykładowo stolik zamówić ,czy jak tam.
w madnessie nigdy jeszcze nie byłam w sumie więęc/.
Ja na koncercie byłam w Madnessie tylko na Bladych Lokach. Boże! Co tam się działo! Tak nie na koncercie, tylko na piwie, to bywam mniej więcej raz w tygodniu.
Stolika się nie rezerwuje, przynajmniej ja nigdy nie rezerwowałam i wątpie żeby się opłacało. Na koncercie tylko zespół miał zarezerwowany stolik. Siedziałam obok nich! Musze powiedzieć, że Agata (wokalistka) jakaś taka nadęta jest.
Bożeeee! Przypomniało mi się jak mój kumpel biegał pod sceną i próbował cyknąć fotke dupie Agaty. Tragedia! Mnie na Bladych w pogo pod sceną nie było bo ratowałam kumpele.
ruda.panienka napisał/a:
jak tam jest? może się wybiorę tyż.
na colę xD
Przyjemnie. Radze wejść na strone Madnessu i wybrać dobry dzień jeśli chodzi o muzyke, bo w niedziele są Metelliady o ile dobrze pamiętam, w środy Jamaican Party i takie tam pierdoły inne.
Jak dla mnie jest przyjemnie- jak to w pubie. Chyba mój ulubiony, bo barman miły, muzyka dobra, koło domu i pały nie wpadają (prawie). Polecam sok bananowo porzeczkowy, piwo Bartek (polskie, niepasteryzowane) i jakieś czeskie piwo, które nie jest dobre, ale śmieszne (bo jak barman mówił jest jasne, tylko że ciemne )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum