muszę tam być
jak tylko sie uda to będę w 7-mym niebie :D:D tylko mam nadzieje ze nie będzie jak w zeszłym roku, ja sama nie byłam ale slyszałam od znajomych że niezły syf się zrobił;/;/
w jakim sensie syf? a koncert rzeczywiscie ciekawy, szkoda ze bede wtedy w anglii bo moze bym sie wybral na izrael, jafie, vavamuffin i etne. no ale bywa
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
dzieciaki podobno burdel zrobiły.... moja koleżanka lekko rozcięta wróciła;/
dokładnie nie wiem bo nie byłam, ktoś sie podobno bil, dupeczki pijane, pocpane podobno szalały w kiblu;/;/ przecież to ma być jak najbardziej pozytywny koncert, tak mi sie wydaje:D
no dokladnie, ale zawsze znajdzie sie jakas bandea debili, zazwyczaj to idzie w parze z wiekiem w okolicach 15-16 lat i iq porownywalnym do gaśnicy, ale to juz takie czasy : P
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
mam nadzieje tylko że będę miała z kim jechać- bo samej mi sie nie widzi ;/ Bo jak narazie ekipa się zebrać nie może ;/ a ja tak bardzo chcę jechać!!!
[ Dodano: 2007-11-29, 19:24 ]
to jedzie ktoś na ta imprezę???
Bo ja bym pojechała a jeśli ktoś też ma ochotę możemy się umówić bo moi znajomi jednak odpadli ;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum