Nieco ponad miesiąc do Woodstocku. Ktoś się wybiera? Może jakaś mała czarna msza się szykuje, albo plany poważnych rozmów a w konsekwencji zgnojenie Jezuitów? Zgłoszone kapele, jeśli zostaną przyjęte, mogą wpłynąć na klimat tegorocznej edycji, zwłaszcza Frontside w komplecie z Ametrią i Headfirst, na dokładkę Rootwater, Schizma, Toxic Bonkers i Type o Negative. Rok temu było zbyt spokojnie, jeśli Jurek nie spieprzy sprawy - w tym roku będzie OSTRO!
_________________ Kim Ty jesteś, że tak Cię nienawidzę?
Wysłany: 2007-06-25, 20:01
Polecający: Jakoś tak wyszło ^^
W zeszlym roku bylem i podobalo mi sie. To ze bylo spokojnie tez ^^ W tym roku tez mam w planach jechac chyba ze braknie funduszy lub cos niespodziewanie wyskoczy.
Ja również mam w planach, ale różnie to może jeszcze być. Zreszta się jeszcze zobaczy. Jak zobaczyłam na liście jednen zespół, to aż się napaliłam ;P Ale oby wystapili ;>
_________________ '... znalazłeś różę wśród pokrzyw...' WdoWa
mała przerwa ;>
Ja mam dylemat. Jechać na woodstock albo na The Tall Ships Races 2007 zwiedzać okręt marynarki wojennej . Chyba wybiorę to drugie, bo jedyne co mnie zaciekawiło na liście zespołów to Acid Drinkers i Rootwater.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum