Wysłany: 2007-09-19, 16:37 Acodin Polecający: google
Ostatnio duzo slyszy sie o Acodinie. Lek na kaszel, wiele osob bierze go po to zeby miec jazdy nie zaprzeczam ze daje niezlego kopa sama kiedys sporobowalam nie raz, kiedys biorac 38 tabletek nie wiedzialam gdzie jestem i czy zyje, ludzie roznie reaguja dusznosci pobudzenie, czasem strasznie goraco, szczescie zmadrzalam, slyszalam ze niezle to uzaleznia wkoncu z lekami zartow nie ma. Sa jakies skutki uboczne w namiernm zażywaniu ?
Ktos probował ?
Nie próbowałem. Ale dzięki serdeczne Poszczelona, zapisze sobie nazwę tego leku i napewno go nie kupie, żeby był jedynym istniejącym lekarstwem na kaszel
Wysłany: 2007-09-19, 22:40
Polecający: google :) jak większość chyba :D
Dziewczyno, co Ty wyprawiasz!
Acodin jest faktycznie lekarstwem na kaszel, ale jest też silnie uzależniający! Rzekomo fajowe jazdy są po tym. ale czy warto ryzykować?
Ja nie próbowałam i nie mam zamiaru, a Tobie radzę, żebyś już więcej tego nie brała.
Po co Ci to? Lepiej wypić piwo, czy drinka
Pozdrawiam
_________________ Kobieta bez mężczyzny jest jak ryba bez roweru
Wysłany: 2007-09-19, 23:01
Polecający: religia tv
Ja kiedyś w związku z moją przewlekłą chorobą wnętrzności ( nie głowy ;p ) brała lek uspokajający o nazwie Lorafen. To były jazdy! ;p ! tabletka potrafiła z człowieka zrobić roslinke po której siedziałes z ocami w jednym punkcie a zasypiałes po kilku minutach. Zero stresu , zero zła , jestem tylko ja - zajebiście szczęsliwa i spokojna. Kusząca opowieśc ?! Uprzedzam UZALEZNIA , ja osobiscie wziełam tego 5 tabletek po czym reszte opakowania wywaliłam zeby nie kusiło.
O Acodinie nic nie słyszałem,natomiast sam "testowałem" inny srodek na kaszel-Tusipect Ma on inne dzialanie niz Acodin,nie ma po nim żadnych jazd,natomiast dziala podobnie do Amfetaminy-silnie pobudza,daje "power" i zwieksza wytrzymałość.
W moim wypadku nie ma mowy o nadużywaniu,bo stosowalem go sporadycznie przed zawodami sportowymi,wiec trudno mi powiedziec jakie są ewentualne skutki uboczne.
Pozdrawiam
_________________ "Wstań i walcz, to Twoje życie, Twój największy skarb"
ja osobiscie wziełam tego 5 tabletek po czym reszte opakowania wywaliłam zeby nie kusiło.
no to zajebiscie jak bierze po takiej malej ilosci : o z acodinem trzeba zaczac od okolo 10 zeby cos miec.
lolinka napisał/a:
tabletka potrafiła z człowieka zrobić roslinke po której siedziałes z ocami w jednym punkcie a zasypiałes po kilku minutach. Zero stresu , zero zła , jestem tylko ja - zajebiście
uspokaja mowisz to chyba ma leopsze cdzialania niz acodin bo po tym czlowiek strasznie pobudzony, caly czas by chodzil i robil jakies niestworzone historie zdarzylo mi sie ze piety do mnie mowily oO albo myslalam ze jestem grzechotnikiem.
podobno choelrnie dziala na uklad nerwowy i robi 'dziury w mozgu'
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum