Aparat na zęby, uhh..No cóż, na pewno nie wszystkim w nim do twarzy, ale poczekajcie te 1,5-2 lata, a efekt będzie pożądany.Jak to mówią : Aby być pięknym trzeba cierpieć.Ja nosiłem aparat w młodości, ale nie na stałe tylko w domu i na noc.No, ale było warto i niech nikt się nie krzywi, tylko aparat na ząbki bo później będzie miał pretensje do rodziców, czemu w młodości mu zębów nie wyprostowali.
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota, chociaż co do pierwszego nie mam pewnościAlbert Einstein
Nie widze w tym nic złego, ani nieestetycznego. W sumie sama powinnam nosić, bo mam trochę krzywe zęby, ale z racji że są za gęste było by trzeba wyrwać czwórki, a na to nigdy nie pozwolę.
W sumie sama powinnam nosić, bo mam trochę krzywe zęby, ale z racji że są za gęste było by trzeba wyrwać czwórki, a na to nigdy nie pozwolę.
na pewno ten zabieg jest konieczny ? może dopytaj ortodontę : ) ja też miałam miec koniecznie 3 wyrywane ale moja mama sie na to nie zgodziła poszlam do innego i mam wyprostoweane idealnie ząbki bez zadnego usuwania : )
na pewno ten zabieg jest konieczny ? może dopytaj ortodontę : ) ja też miałam miec koniecznie 3 wyrywane ale moja mama sie na to nie zgodziła poszlam do innego i mam wyprostoweane idealnie ząbki bez zadnego usuwania :
Tak, bo nawet jeśli się wyprostują, to po jakimś czasie znowu wrócą na swoje miejsce, jak się ściągnie aparat.
Są idealnie zdrowe, więc idealnie proste niekoniecznie muszą być.
na pewno ten zabieg jest konieczny ? może dopytaj ortodontę : ) ja też miałam miec koniecznie 3 wyrywane ale moja mama sie na to nie zgodziła poszlam do innego i mam wyprostoweane idealnie ząbki bez zadnego usuwania : )
czasami to jest konieczne, ja miałam wyrywane zęby w (?) górnej szczęce, bo gdyby zostały to miałabym "koński zgryz". no, za szerokie te ząby mam ^^
_________________ Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.
czasami to jest konieczne, ja miałam wyrywane zęby w (?) górnej szczęce, bo gdyby zostały to miałabym "koński zgryz". no, za szerokie te ząby mam ^^
no czasem niestety jest ale niekoniecznie zawsze : ) dlatego jesli ktos nie dopytał to zawsze warto bo wielu lekarzy idzie na łatwiznę, lepiej mu usnac od razu i miec z glowy niz pogłówkować i inaczej to rozwiązać tak jak np było w moim przypadku : )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum