• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Shy 

Wysłany: 2008-05-24, 22:19   

Aparat na zęby, uhh..No cóż, na pewno nie wszystkim w nim do twarzy, ale poczekajcie te 1,5-2 lata, a efekt będzie pożądany.Jak to mówią : Aby być pięknym trzeba cierpieć.Ja nosiłem aparat w młodości, ale nie na stałe tylko w domu i na noc.No, ale było warto i niech nikt się nie krzywi, tylko aparat na ząbki bo później będzie miał pretensje do rodziców, czemu w młodości mu zębów nie wyprostowali.

dkf  

Wysłany: 2008-05-25, 01:43   

Nie widze w tym nic złego, ani nieestetycznego. W sumie sama powinnam nosić, bo mam trochę krzywe zęby, ale z racji że są za gęste było by trzeba wyrwać czwórki, a na to nigdy nie pozwolę.

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-05-25, 12:15   
   Polecający: google

dkf napisał/a:
W sumie sama powinnam nosić, bo mam trochę krzywe zęby, ale z racji że są za gęste było by trzeba wyrwać czwórki, a na to nigdy nie pozwolę.

na pewno ten zabieg jest konieczny ? może dopytaj ortodontę : ) ja też miałam miec koniecznie 3 wyrywane ale moja mama sie na to nie zgodziła poszlam do innego i mam wyprostoweane idealnie ząbki bez zadnego usuwania : )

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

dkf  

Wysłany: 2008-05-25, 16:33   

Absurd napisał/a:
na pewno ten zabieg jest konieczny ? może dopytaj ortodontę : ) ja też miałam miec koniecznie 3 wyrywane ale moja mama sie na to nie zgodziła poszlam do innego i mam wyprostoweane idealnie ząbki bez zadnego usuwania :

Tak, bo nawet jeśli się wyprostują, to po jakimś czasie znowu wrócą na swoje miejsce, jak się ściągnie aparat.
Są idealnie zdrowe, więc idealnie proste niekoniecznie muszą być.

Karczoch  

Wysłany: 2008-05-25, 19:35   

Absurd napisał/a:
na pewno ten zabieg jest konieczny ? może dopytaj ortodontę : ) ja też miałam miec koniecznie 3 wyrywane ale moja mama sie na to nie zgodziła poszlam do innego i mam wyprostoweane idealnie ząbki bez zadnego usuwania : )

czasami to jest konieczne, ja miałam wyrywane zęby w (?) górnej szczęce, bo gdyby zostały to miałabym "koński zgryz". no, za szerokie te ząby mam ^^

Jestem zboczona, a ty mężczyzno, podgatunku, nie wmówisz mi, że to nienormalne.

makolągwa!

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-05-25, 21:51   
   Polecający: google

Karczoch napisał/a:
czasami to jest konieczne, ja miałam wyrywane zęby w (?) górnej szczęce, bo gdyby zostały to miałabym "koński zgryz". no, za szerokie te ząby mam ^^

no czasem niestety jest ale niekoniecznie zawsze : ) dlatego jesli ktos nie dopytał to zawsze warto bo wielu lekarzy idzie na łatwiznę, lepiej mu usnac od razu i miec z glowy niz pogłówkować i inaczej to rozwiązać tak jak np było w moim przypadku : )

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

Odpowiedz do tematu