Jakis czas temu zacielam jak depilowalam nogi to sie troche zaciela maszynka:/ a wlascieiwe nie troche tylko bardzo:/ i mam teraz na nodze taka wielka czerwnona kreche ktora wogule nie bladnie a juz mam to z miesiac albo i wiecej. Znacie jaks dobra masc na blizny bez recepty najlepiej ktora by mi pomogla?? :(
A ja też mam wielgachną bliznę na piszczeli tylko żę ja mam naturalnie ciemną karnację i mam brązowe nogi (chociaż w ogóle się nie opalałam) i moja blizna ma też ponad 5 cm a szerokość ma na 1 cm i do tego jest biała więc strasznie ją widać bo się wyróżnia kolorem. A najlepsze jest to że ja się zacięłam już pięć miesięcy temu i to nie chce mi zejść
Już nie wiem co mam zrobić. Maści nic nie dają (tylko jeszcze bardziej rozjaśniają) a dermatolog mówi, że nic nie można z tym zrobić. Pomóżcie! Słyszałam jeszcze o czymś takim jak zabiegi laserowe na blizny czy to działa? Ile to kosztuje? A jak nie to będę musiała wywalić ze 4 tys. zł na operację - to mi zrobią przeszczep skóry. A to tylko głupie zacięcie!
Heh, ja mam bliznę wielkości pięści, na łydce. Bez żartów. Ale to nie przez to że się zaciąłem, tylko dlatego że mnie pies udziabał. 2miechy w szpitalu ale doszedłem do siebie. Mi ta blizna nie przeszkadza, ale dziewczynie może. Proponowałbym jakoś z tym żyć
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum