Mam problem. Mam 1,81 m wzrostu waże 64 kg schudłem 21 kg i wciąż mam brzuszek . Zastanawiam się czy brzuch sam zniknie w końcu skończyłem się odchudzać 2 miesiące temu a mam dopiero co 15 lat. Nie będe się więcej odchudzał bo wyglądam już bardzo chudo, łapy wychudzone, wystające kości policzkowe, żeberka itp . Co mam robić?? Może któs coś doradzi. Czy ćwiczenia na mięśnie brzucha pomogą ?? Może jakaś specjalna dieta?? Piszcie!
musisz jesc tak zeby omijac brzuch, gryz lewa strona szczeki wtedy, pokarm przedostaje sie do odbytu przez palez serdeczny.
heheheh tej zasady nie znalem tez bede tak jesc co do naszego nieszczesnika to moze czas pujsc na jakas silownie i sie spytac trenera bo tochyba dosc dziwna sytuacja ze masz brzuch a moze to tkanka tluszczowa wiec czas zaczac jesc warzywka i robic brzuszki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum