No tez słyszałam o podobnym przypadku.. Dlatego lepsza jest jakaś maść niż faszerowanie sie tabletkami które i tak nic nie pomagają...:/ Dlatego warto dermatologa odrazu poprosic o nie przepsywanie tabletek...
ja podobnie jak koles polecam maseczkę z drożdży (poprostu zmieszaj drożdże z wodą przegotowaną na jednolitą masę, nałóż na twarz, poczekaj aż stwardnieje i zmyj wodą)... możesz też pójść do chemicznego i poprosić sprzedawcę o jakieś mydło wysuszające skórę (zwykłe szare jest dobre)...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wysłany: 2006-08-16, 20:14
Polecający: religia tv
a ja polecam maść Brevoxyl ... chyba mozna ja dostac bez recepty w kazdej aptece , a jest moim zdaniem dobra , choc na efekty trzeba czekac do tygodnia ,ale krostki pozornie cięzkie do usunięcia znikaja bez śladu ... skutkiem ubocznym moze byc sucha skóra , poniewaz te masc smaruje sie na krostki i powierzchnie wkoło nich , wiec troche wysusza zdrowa skóre , ale to mozna wyregulowac jakims beztłuszczowym , lekkim kremem ... a co najwazniejsze masci w ogole nie widać , dlatego mozna ja stosowac przez cały czas , co przyspiesza rezultaty ... wg dobra ;]
Najlepiej jak opalisz troche twarz, moze byc na solarce lub na naturalnym sloncu dotego moge ci poradzic jakis plyn na przetluszczajaca sie skore ( ja takiego urzywam). To moja rada sam tak robie i jestem zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum