nie przesadzajmy, każdy jakieś grzechy. jeden lubi pić alkohol, inny palić fajki. masa ludzi pije colę do prawie każdego posiłku i co?? pewnie to jest bardzo zdrowe?? nie. ale nikt o tym nie mówi i nikt nie pisze, że takie zachowanie jest bezmyślne. a jeśli chodzi o papierosy, zaraz podnoszą się głosy krytyki
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Miss może to dlatego ze pijac alkohol albo cole szkodzisz przede wszystkim sobie... a palac papierosy zatruwasz wszystkich w swoim otoczeniu, a to już jest szczyt egoizmu..
Coca coli wcale nie popieram i wszystkim co ja pija w nadmiarze przytaczam wyniki experymentow moich przyjaciol-studentow z akademika kurczak w calosci rozpuszcza się w coli w niecale 3 tygodnie!
haha, to tak jak ja xD moim znajomym oczy na wierzch wychodzą jak się dowiadują, że jestem wrogiem tego świństwa.
Ulenia napisał/a:
palac papierosy zatruwasz wszystkich w swoim otoczeniu, a to już jest szczyt egoizmu..
jeśli komuś to przeszadza to czasami wystarczy poprosić, by nikt nie palił w naszej obecności; nie zawsze to się uda, ale są osoby, które na pewno będą respoktować nasze życzenie i nie zapalą przy nas. a to co robią nie-przy-nas to nie nasza sprawa.
PS. każdy jest po trosze egoistą i patrzy na swoją wygodę
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
no coz...ja to tez sobie pomysle o moim serduszku , gdy mnie zacznie bolec.... A co do papierosow, to nie pale, bo to jedno zwykłe świństwo Chybacos ostatnio za duzo alkoholu pije, i jeszcze beda te sylwestra ... Moze to jest niezdrowe , ale z moim zdrowiem nic sie nie dzieje... Ale w koncu kazdy umiera...
_________________ "Gdybym miał napisać książkę
o moralności, miałaby sto stron,
a dziewięćdziesiąt dziewięć z nich
byłoby pustych.
Na ostatniej napisałbym:
Znam tylko jeden obowiązek - kochać"
a palac papierosy zatruwasz wszystkich w swoim otoczeniu, a to już jest szczyt egoizmu..
Do wyprodukowania butelki do piwa/wina/itp. potrzebna jest energia, która na dzień dzisiejszy w większości przypadków pochodzi ze źródeł nieodnawialnych, do tego produkcja ta zatruwa środowisko (nie wspominając o czasie rozkładu). Kupujesz piwo/wino/itp. ergo zatruwasz siebie i innych.
_________________ "Ja kudłaty durnowaty reperuję stare graty!!"
Piszczałka
haha, to tak jak ja xD moim znajomym oczy na wierzch wychodzą jak się dowiadują, że jestem wrogiem tego świństwa.
to witam w klubie antycocacolowcow heheh
cytat: jeśli komuś to przeszadza to czasami wystarczy poprosić, by nikt nie palił w naszej obecności; nie zawsze to się uda, ale są osoby, które na pewno będą respoktować nasze życzenie i nie zapalą przy nas. a to co robią nie-przy-nas to nie nasza sprawa.
PS. każdy jest po trosze egoistą i patrzy na swoją wygodę
coz.. gorzej jak jestes jedyna osoba w towarzystwie która nie pali.. albo idziesz do baru który jest caly zakopcony
co do tego ze każdy jest po trosze egoista to się zgadzam ale i tak jestem za tym ze palacze sa najgorsi hhehehehe
co do tego ze każdy jest po trosze egoista to się zgadzam ale i tak jestem za tym ze palacze sa najgorsi
Ulenia napisał/a:
gorzej jak jestes jedyna osoba w towarzystwie która nie pali
To po co obracasz się w towarzystwie najgorszych z egoistów?
Co do chodzenia do zakopconych barów też nie ma musu - obecnie jest już mnóstwo klubów, w których palenie jest zabronione.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum