ortodontka mi dziąsło wiertłem rozwaliła (regulowała kształt zęba i "troszkę" jej zjechało ^^)
dentysta mi nerwy z zęba wyjmował xD byłam na mocnym znieczuleniu i troche łaskotało jak wyciągał te nerwy ^^ wyglądają trochę jak żyły ugotowanego kurczaka
byłam parę razy u dentysty ale bolało ! jednak teraz rozumiem , że to tak po prostu dla dobra zdrowych zębów i dziąseł , więc znoszę ból a tydzień temu byłam u dentysty
ja swego czasu chodziłam do dentystki, która wyglądała jak baba jaga i jak u niej siedziałam z rozdziawioną buzią to mi opowiadała różne historyjki ... np. jak była na kursie wzmacniania pamięci i sie uczyła że trzeba sobie wyobrażać że 2 to łabądek, 8 to bałwanek i sobie takie historyjki stwarzać i wtedy sie można historii nauczyć... posrana
kiedyś się nie bałam dentysty, ale od czasu gdy musiałam jechać na pogotowie gdzie zwijałam się z bólu i beczałam jak głupia... nienawidzę tam chodzić.
dobrze, że mam zdrowe zęby to omija mnie to skutecznie i tylko raz na jakiś czas na kontrolę.
_________________ I amwhoI am
ifyoudon't like itthen
fuck youbitch!!!!
Nie boje się, ale nie chodzę. Jak raz mi kopare rozryje, to później przez kilka tygodni będę chodził jak zombie na jakichś pain-killerach. Nie dzięki, mam do dzisiaj pamiątkę po jednej dentystce, co to sezonowo nerwobóle mi funduje.
Pewnie, że nie ma czego się bać, ja mam dobre doświadczenia z dentystami, zawsze jestem w porę na fotelu, i nigdy nie miałam problemów z moim uzębieniem wychodzę z szerokim uśmiechem z gabinetu.
Nie boję się dentysty, bo nie mam jakichś ogromnych problemów. Rzadko i małe.
Przygód dziwnych z dentystami nie miałam, jakoś zawsze na miłych i rzetelnych trafiałam.
_________________ "Mięśnie pod jego skórą zatańczyły Dziewiątą Symfonię, ślepia zapłonęły."
Wysłany: 2008-07-11, 16:07
nienawidze chodzic do dentysty ostatnio jak byłam to dentystka przejechała mi wiertłem po dziąsle i od tej pory prubuje ich unikac jak tylko to możliwe
ja zbytnio nie mam problemów z zębami, chodze co kilka miesięcy na kontrole i nic od dłuzszego czasu nie wykazala. Kiedys jak byłem mały poszedłem na borowanie i jak zobaczyłem tę wiertarke zaczełem sie bac i uciekłem z gabinetu, dopiero mam złapała mnie na korytarzu xD to byłą jakos 1 podstawówka
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Ja ostatnio byłam u dentysty na borowaniu... To jakiś koszmar, nie tylko ze wzgledu na dzwięk, ale i to uczucie... Chyba nastepnym razem poprosze o znieczulenie, a tymczasem lecę wyszorowac ząbki moją colgate;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum