Ja sie depiluje wszedzie-tzn bikni, nogi i pachy. Wiem,że dla niektorych to kosmos, ale ja sie przyzwyczailam i nie musze sie martwic codziennie o odrastajace wloski. Istotna jest pielegnacja,,po". Jednak jest to dosc intensywny zabieg, wiec nalezy bardzo dbac o higiene, ja po depilacji biore prysznic i myje sie zelem antybakteryjnym w plynie, pozniej wklepuje balsam opozniajacy odrastanie a pod pachy uzywam delikatnych dezodorantow(np aloe lady speed stick).
Matko... Ja się nie depiluje choć mam swoje ''lata''. Nie wystarczy Ci tylko golarka? I nie ''faszerujesz'' się jakimiś środkami.
a ja sie nie umiem tymi plastrami z woskiem posługiwać ;p Klei sie , niewygodne to w ogole ;p
Nie są takie złe
Jak się ma już troche wprawy i prawidłowo odrywa to są calkiem ok
I nie trzeba za często tego powtarzać, bo włosy odrastają wolniej i są słabsze...normalnie prawie same plusy
_________________ ...Urodziła się z wadą wzroku...była ślepo zachłanna na życie...
Wysłany: 2007-08-18, 12:58
Polecający: google
sz@rotk@ jeżeli już jest osoba która się dłużej w plastrach obraca to spytam a co!
bo próbowałam prawie wszystkiego... na sobie, katorga. Maszynki tną bo mam skórę suchą, kremy nie działają, ostatnio kupiłam wosk veeta, trzymało przez dłuższy czas, ale potem mi włoski w skórę zaczęły wrastać, coś strasznego jakieś domowe sposoby na to? słyszałam o kremach po depilacji opóźniających odrastanie, wrastanie z resztą też, ale tyle tego jest na rynku ze nie wiadomo co wybrać, jakieś sprawdzone firmy moze? będę wdzięczna wielce.
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Wysłany: 2007-08-18, 13:08
Polecający: bierdonka
o , jeśli do depilacji okolic bikini to polecam Veeta , drogie ale jeśli chodzi o kremy to najlepsze. Plastry z woskiem tez mam z tego , ale leżą bo nie mogę sie przełamac do użycia ich ;p
Wysłany: 2007-08-19, 01:57
Polecający: google it!
hej hej hej!!!
ogladalem kiedys programik w telewizji o ludziach ktorzy placa za depilacje w nietypowych miejscach na ich ciele. jeden facio to az krzyczal i plaka jak mu zrywali plastry z tylniej czesci ciala bo zamowil sobie bardzo dokladna depilacje z przedzialka na pupie.
pozniej w wywiadzie mowil ze w/g jego chlopaka to mial tam za duzo wlosow i on nie chcial z nim miec seksu, a przy okazji to jest bardzo higieniczne i ze jego chlopak jest teraz bardzo zadowolony.
Wysłany: 2007-08-19, 10:39
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
apawel napisał/a:
zrobil(a)bys cos takiego dla swojego partnera?
Jezeli by jej to tak bardzo przeszkadzalo, to bym sie zdecydowal ;p ale nie za czesto, tak da razy w zyciu ;p na szczescie moje geste klaki jej nie przeszkadzaja ;d
Wysłany: 2007-08-19, 13:03
Polecający: google it!
hej Nori !
wielkie dzieki za post.
i nawet nie jest potrzebna depilacja jak ona sie wkreca w tzw. rimming ?!
kurcze, albo zaawansowana albo jeszcze kilka rzeczy przed wami
Ja używam maszynki z nawilżającym paskiem dla kobiet Gillet i jestem z nich bardzo zadowolona! Kiedyś kupiłam sobie krem do depilacji i jakaś kiszka, bo gdy zbierałam ten krem już szpatułką, to nadal miałam włoski na nogach, a trzymałam ten krem nawet więcej niż było napisane ( i nie był przeterminowany )! Więc tradycyjna maszynka GÓRĄ heh..
ja uzywam kremow do depilacji i jestem z nich bardzo zadowolona zastanawialam sie kiedys nad kupnem depilatora, ale opinia innych mnie jakos odstraszyla chociaz znouw sie zamierzam
maszynka juz niestety nie moge golic bo mi wloski wrastaja i malo to apetycznie wyglada
kremów albo nie umiem obsługiwać, albo na mnie nie działają (to możliwe w ogóle? ), dlatego elektryczny depilator rulez!
pierwsze 2-3 razy do najprzyjemniejszych nie należą, ale po ponad roku używania nie odczuwa się żadnego bólu i można go używać do wszystkich strategicznych miejsc (nogi, pachy, bikini)
a na wrastające włoski najlepsza jest b. szorstka gąbka albo peeling
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
ja się gole maszynka jednorazwa,
próbow3ałam wosku ale widocznie miałam za krótkie włoski bo mi wcale nie łapał i ciagle miałam włosy na nogach:/ masakra kremów do depilacji jeszcze nie próbowałam ale może kiedys spróboje
Faceci muszą się golić, a na buźce brzydziej wygląda zacięcie, niż na naszych łudkach:P
Dlaczego musza?
Jak mam jakies wazne spotkanie czy impreza oraz czasem do pracy to tak, gole sie.
jak nie musze to nie rosnie sobie broda, czasem sama brodka....
A odkad pamietam, nosze dlugie baczki
Co do plci pienej, dla mnie lepiej jak kobieta jest wydepilowana, nic nie drapie, ani nie przeszkadza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum