Witam! Dziś mój pierwszy dzień diety kapuścianej. Jak na razie spoko. To się na prawdę nie chce jeść i nie mam ochoty na słodkie. Musze trochę schudnąć. Będę Was informować na bieżąco co i jak. Może ktoś się dołączy. Zawsze jak więcej osób to będzie raźniej i większa motywacja.
Chmielewska w "Traktacie o odchudzaniu" rozpracowała, na czym polega tajemnica zupki kapuścianej - chudnie się, bo apetyt po niej znacznie maleje. Z obrzydzenia.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Chmielewska w "Traktacie o odchudzaniu" rozpracowała, na czym polega tajemnica zupki kapuścianej - chudnie się, bo apetyt po niej znacznie maleje. Z obrzydzenia.
no wcale sie nie dziwie. Ja to bym chyba rady nie dała. ale to może być niezły sposób na odchudzenie powiedzieć sobie, że jak sie przytyje, np w ciągu tygodnia, to potem trzeba będzie zjeść tą zupę ale ja nie wiem czy to do jakieś anoreksji nie doprowadzi
a tak w ogóle Moskik, na czym tak dokładnie polega ta dieta ? ile razy dziennie Ty jesz tę kapuchę ? i nic więcej ?!
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
ale z dokładnością, co do minuty! Wszak musimy wszystkie szczegóły poznać, a jak!!
sis napisał/a:
Może załóż sobie do tego blgaska i tam informuj na bieżąco co i jak?
albo fotobloga, będą zamieszczane zdjęcia z rezultatami, z widocznymi zmianami, spadkami wagi itp. - to by było ciekawe - zdjęcia mówiłyby same za siebie.
sis napisał/a:
Chmielewska w "Traktacie o odchudzaniu" rozpracowała, na czym polega tajemnica zupki kapuścianej - chudnie się, bo apetyt po niej znacznie maleje.
Jednak nie wzięła pod uwagę jednego przypadku ;p otóż są takowe osoby jak np. ja, które mogłyby bardzo długo jeść zupę kapuścianą bez znudzenia, wszak wiadomo, że wszystko, co nie jest oliwką jest dobre ;p
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2008-01-22, 12:06
ja tam do zupy kapuscianej nic nie mam moglabym jesc.... choc tylko na niej zyc bym nie chciala....
przyznaje ze troche mnie ten temat....zdziwil. probuje sie doszukac sensu ale jakos ni cholery...
_________________ Jaki cel ma życie kiedy sensu brak...?
Niech płynie krew w żyłach Twych, rozcieńczona nadzieją przyszłych dni...
Oczy zalane łzami ukazują, jak ludzie się traktują...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum