Wysłany: 2008-08-14, 23:46
Nie wiem jaki był efekt farbowania, ale zdecydowanie włosy ciemne można rozjaśnić,ale musi to być farbowanie selektywne, jak same dziewczyny zauważyły nie masz co oszczędzać na takiej pierwszej farbie- lepiej mieć coś pewnego i sprawdzonego, jak nie jesteś pewna to możesz na początek zaserwować sobie pasmo próbne lub więcej, ono nic nie zmieni a co najwyżej doda Ci blasku. Jeśli uznasz,ze kolor sprostał Twoim oczekiwaniom to zrób całość.
Ja sama naturalnie mam ciemny blond przechodzący do jasnego ale już od dobrych paru lat rozjaśniam, przy okazji chce nadmienić,ze prawidłowa pielęgnacja włosów zapobiega zniszczeniu włosów, sama mam gęste i mocne, a rozdwajające się końcówki...nie wiem co to takiego,, ale nie oszczędzam jeśli chodzi o dobre szampony i preparaty pielęgnacyjne.
Szampony cóż...niekoniecznie rozkładają się równomiernie, nie wspomnę o szybko pojawiających się odrostach.
_________________ Szkoda czasu na wielkie słowa, teraz jest czas na wielkie czyny...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum