• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-08-27, 00:03
Autor Wiadomość

Psycho Krusher  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-08-05, 19:49   

kenusarf napisał/a:

Może ja nie wiem o jakimś prawie... ale raczej nie muszą...

No jak to? A w Biblii napisano: "Zaprawde, potępione będą niewiasty nóg nie golące"

Tak na serio, to Anton, wymyśłiłaś sobie jakiś dziwny obowiązek i robisz z tego prawie kobiece niewolnictwo i powód do krawej vendetty.

A co do facetów golących pachy, to jak chcą to niech golą. Mnie to obojętnie. Osobiście nie odczuwam potrzeby.

Tró

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-05, 19:55   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Psycho Krusher, dzieki heeeh :)
Kazdy ma swoje pogladu i robi to co chce ...
Nie ma zadnego prawa , ale jak chca .bo kazda z nas i kazdy z was ma prawo robic to co chce z jego włosami i kij wszystkim do tego .
Jak laska nie chce sie golic to sie nie goli proste.

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

Anton  

Wysłany: 2007-08-05, 20:30   
   Polecający: google

Cytat:
Tak na serio, to Anton, wymyśłiłaś sobie jakiś dziwny obowiązek i robisz z tego prawie kobiece niewolnictwo i powód do krawej vendetty

Zaprawdę powiadam nie traktujcie moich słów zbyt poważnie. Wielu ludzi ma widzę z tym problemy :D jest taka cienka granica, którą widocznie znają tylko moi bliscy znajomi. Ogólnie mało ludzi mnie rozumie :rotfl:

Giwera  

Wysłany: 2007-08-05, 20:58   
   Polecający: diabeł mnie przysłał

Naprawde nie macie o czym pisac? :D
Ja jestem zaaa.... to obrzydliwe!

„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-06, 06:56   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Anton, ciekawe skad mamy wiedziec ? jak cie nie znamy ....

Giwera, po to jest forum zeby pisac ... i po to ktos załozył temat zeby sie wypowiadac ...

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

Katharsis  

Wysłany: 2007-08-06, 07:06   
   Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne

Anton, zawsze mozesz przestac depilowac wlosy :P ciekawe jak dlugie odrosna ^^
Cytat:
Giwera, po to jest forum zeby pisac ... i po to ktos załozył temat zeby sie wypowiadac ...

Eee... lub chwalic sie gdzie sie da, ze sie "tam" goli?

Zaczyna sie robic off-top ;) Moim zdaniem temat powinien byc zamkniety...

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-08-06, 08:17   

SweetHeart napisał/a:
po to jest forum zeby pisac ... i po to ktos załozył temat zeby sie wypowiadac ...

Po to jest alkohol, żeby go pić, więc upijajmy się codziennie do nieprzytomności...
i po to są kobiety, aby patrzeć jak się depilują... rozkoszny widok, co nie? Za jabłko, Ewo!

naya  

Wysłany: 2007-08-06, 09:35   

powiem tylko tyle... ze względów czysto higienicznych, estetycznych i odorowych jestem zdecydowanie za... skoro ja mogę to robić i nie sprawia mi to ani większego problemu, wysiłku ani bólu to mój facet i reszta facetów też może poświęcić tę chwilę rano i się ogolić... byćmoże nasze społeczeństwo nie doszło jeszcze do etapu zadbanego i pachnącego mężczyzny (nie geja) i stąd te głosy sprzeciwu, ale naprawdę dla dobra swojego i otoczenia (a zwłaszcza otoczenia) faceci ogólcie sie pod pachami chociaż latem... bo jazda np. autobusem z nieogolonym, zajeżdżającym kolesiem z podniesionymi rękoma to żadna przyjemność... a wystarczyło przed wyjściem z domu ogolić pachy spryskać się dezodorantem czy użyć jakigokolwiek innego antyperspirantu i w autobusie zamiast smrodu potu unosiłby się zapch kosmetyku... cudowna wizja... ale niestety w naszym konserwatywnym kraju przez długi czas pozostanie ona tylko wizją...

kenusarf  

Wysłany: 2007-08-06, 10:10   

naya napisał/a:
a wystarczyło przed wyjściem z domu ogolić pachy spryskać się dezodorantem czy użyć jakigokolwiek innego antyperspirantu

Jedni się myją, a drudzy się depilują...

Ja tam nie mam wstrętu do mydła to i depilować się nie muszę.

naya napisał/a:
i w autobusie zamiast smrodu potu unosiłby się zapch kosmetyku...cudowna wizja... ale niestety w naszym konserwatywnym kraju przez długi czas pozostanie ona tylko wizją...

Gdzie tam, już teraz nie brakuje takich co zamiast się umyć leją na siebie perfumy... tylko gdzie ta cudowność?

naya  

Wysłany: 2007-08-06, 10:27   

kenusarf napisał/a:
Jedni się myją, a drudzy się depilują...
ja się depiluję i myję conajmniej 2 razy dziennie... depilacja nie wyklucza mycia się... uznałam, że mycie się jest czymś tak podstawowym i oczywistym, że nie muszę o tym pisać... ale widocznie się myliłam... sorry... naprawię swój błąd...

oczywiście prócz depilacji należy się myć... używając przy tym mydła/żelu pod prysznic i wody... jeżeli myjemy zęby używamy do tego szczoteczki do zębów i pasty, można także użyć nici dentystycznej i płynu do płukania jamy ustnej... natomiast do mycia głowy/włosów używamy szamponu (najlepiej odpowiedzniego do rodzaju naszych włosów, aczkolwiek niekoniecznie... zwykły familijny też może być)...

kenusarf  

Wysłany: 2007-08-06, 10:49   

naya napisał/a:
uznałam, że mycie się jest czymś tak podstawowym i oczywistym, że nie muszę o tym pisać...

naya napisał/a:
pryskać się dezodorantem czy użyć jakigokolwiek innego antyperspirantu

Czyli skoro napisałaś o używaniu dezodorantu/antyperspirantu to mam rozumieć, że nie uważasz tego za coś oczywistego? Ciekawe...

Colorblind  

Wysłany: 2007-08-06, 15:52   

Wg mnie facet nie musi golić się pod pachami, depilować się itd.
Jeśli SAM facet odczuwa potrzebę depilacji, golenia się - nie ma problemu, ale nie rozumiem potrzeby usilnego namawiania faceta do tego - to zbyteczne.

'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana. Zielono mi i spokojnie, zielono mi'
wszystko gra

NieLubieKawy  

Wysłany: 2007-08-06, 18:45   

Jeśli ma zamiar podnosić ręce do góry stojąc nade mną w autobusie w upalny dzień w koszulce bez rękawów- powinien. Jeśli nie- jego sprawa. prywatna.

Anton  

Wysłany: 2007-08-06, 19:22   
   Polecający: google

Kenusarf ach! widzę że uraziłam twoją męską dumę, czy co tam masz, nie mnie to oceniać, bo bezustannie się czepiasz, przeznacz swoją energię na coś pożytecznego, będzie lepiej dla wszystkich.
SweetHeart sądziłam że to oczywiste że nie mówię poważnie, może będę pisać kiedy ironizuję, żartuję, mówię serio, temat nie jest poważny jak dla mnie, więc i wypowiedzi nie muszą być śmiertelnie poważne. I tak z trudem się powstrzymuje od niektórych wypowiedzi bo zaraz wywołałabym trzecią wojne światową.

my_inspiration  

Wysłany: 2007-08-06, 19:31   
   Polecający: Dzięki sobie.

Eee... Ale ty to ujęłaś... Jeżeli ma dżunglę pod pachami to już od razu music od niego napierdzielać z 2-3 km.? Niekoniecznie. Ja szczerze wolę jak chopaków ma ogole trochę włosów [nie za dużo , nie za mało]. :cwaniak:

Odpowiedz do tematu