Wysłany: 2007-08-05, 19:55
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Psycho Krusher, dzieki heeeh
Kazdy ma swoje pogladu i robi to co chce ...
Nie ma zadnego prawa , ale jak chca .bo kazda z nas i kazdy z was ma prawo robic to co chce z jego włosami i kij wszystkim do tego .
Jak laska nie chce sie golic to sie nie goli proste.
Wysłany: 2007-08-05, 20:30
Polecający: google
Cytat:
Tak na serio, to Anton, wymyśłiłaś sobie jakiś dziwny obowiązek i robisz z tego prawie kobiece niewolnictwo i powód do krawej vendetty
Zaprawdę powiadam nie traktujcie moich słów zbyt poważnie. Wielu ludzi ma widzę z tym problemy jest taka cienka granica, którą widocznie znają tylko moi bliscy znajomi. Ogólnie mało ludzi mnie rozumie
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-08-06, 08:17
SweetHeart napisał/a:
po to jest forum zeby pisac ... i po to ktos załozył temat zeby sie wypowiadac ...
Po to jest alkohol, żeby go pić, więc upijajmy się codziennie do nieprzytomności...
i po to są kobiety, aby patrzeć jak się depilują... rozkoszny widok, co nie? Za jabłko, Ewo!
powiem tylko tyle... ze względów czysto higienicznych, estetycznych i odorowych jestem zdecydowanie za... skoro ja mogę to robić i nie sprawia mi to ani większego problemu, wysiłku ani bólu to mój facet i reszta facetów też może poświęcić tę chwilę rano i się ogolić... byćmoże nasze społeczeństwo nie doszło jeszcze do etapu zadbanego i pachnącego mężczyzny (nie geja) i stąd te głosy sprzeciwu, ale naprawdę dla dobra swojego i otoczenia (a zwłaszcza otoczenia) faceci ogólcie sie pod pachami chociaż latem... bo jazda np. autobusem z nieogolonym, zajeżdżającym kolesiem z podniesionymi rękoma to żadna przyjemność... a wystarczyło przed wyjściem z domu ogolić pachy spryskać się dezodorantem czy użyć jakigokolwiek innego antyperspirantu i w autobusie zamiast smrodu potu unosiłby się zapch kosmetyku... cudowna wizja... ale niestety w naszym konserwatywnym kraju przez długi czas pozostanie ona tylko wizją...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2007-08-06, 10:10
naya napisał/a:
a wystarczyło przed wyjściem z domu ogolić pachy spryskać się dezodorantem czy użyć jakigokolwiek innego antyperspirantu
Jedni się myją, a drudzy się depilują...
Ja tam nie mam wstrętu do mydła to i depilować się nie muszę.
naya napisał/a:
i w autobusie zamiast smrodu potu unosiłby się zapch kosmetyku...cudowna wizja... ale niestety w naszym konserwatywnym kraju przez długi czas pozostanie ona tylko wizją...
Gdzie tam, już teraz nie brakuje takich co zamiast się umyć leją na siebie perfumy... tylko gdzie ta cudowność?
ja się depiluję i myję conajmniej 2 razy dziennie... depilacja nie wyklucza mycia się... uznałam, że mycie się jest czymś tak podstawowym i oczywistym, że nie muszę o tym pisać... ale widocznie się myliłam... sorry... naprawię swój błąd...
oczywiście prócz depilacji należy się myć... używając przy tym mydła/żelu pod prysznic i wody... jeżeli myjemy zęby używamy do tego szczoteczki do zębów i pasty, można także użyć nici dentystycznej i płynu do płukania jamy ustnej... natomiast do mycia głowy/włosów używamy szamponu (najlepiej odpowiedzniego do rodzaju naszych włosów, aczkolwiek niekoniecznie... zwykły familijny też może być)...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
Wg mnie facet nie musi golić się pod pachami, depilować się itd.
Jeśli SAM facet odczuwa potrzebę depilacji, golenia się - nie ma problemu, ale nie rozumiem potrzeby usilnego namawiania faceta do tego - to zbyteczne.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
Wysłany: 2007-08-06, 19:22
Polecający: google
Kenusarf ach! widzę że uraziłam twoją męską dumę, czy co tam masz, nie mnie to oceniać, bo bezustannie się czepiasz, przeznacz swoją energię na coś pożytecznego, będzie lepiej dla wszystkich.
SweetHeart sądziłam że to oczywiste że nie mówię poważnie, może będę pisać kiedy ironizuję, żartuję, mówię serio, temat nie jest poważny jak dla mnie, więc i wypowiedzi nie muszą być śmiertelnie poważne. I tak z trudem się powstrzymuje od niektórych wypowiedzi bo zaraz wywołałabym trzecią wojne światową.
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Wysłany: 2007-08-06, 19:31
Polecający: Dzięki sobie.
Eee... Ale ty to ujęłaś... Jeżeli ma dżunglę pod pachami to już od razu music od niego napierdzielać z 2-3 km.? Niekoniecznie. Ja szczerze wolę jak chopaków ma ogole trochę włosów [nie za dużo , nie za mało].
_________________ Kto nie wie,skąd przychodzi i komu siebie zawdzięcza,
ten nie odkryje też,dokąd powinien iść.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum