Mam pytanie do was dziewczyn czy wam to się podoba? Czy raczej nie? Jest to niemęskie? Dziwne? Jak wolicie? Mieć faceta który ma dżungle i jak wraca spocony i jedzie tym na 2-3 metrów?
Wysłany: 2007-08-04, 15:54
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Przemysl sprawe sam, czy Ty chcesz je golic, czy nie. Zdania dziewczyn sa podzielone, nie wiadomo na jaka trafisz. Wlosy mozesz zawsze ogolic... a im czesciej je golisz, tym szybciej odrastaja - tak wiec radze sie wstrzymac
Własnie ten temat juz był .
Jezeli byłabym facetem to na pewno golilabym pachy
Ale szczerze mowiac nie chcialabym byc facetem . bo tak ...
*włosy na nogach - > jak je zgoli to inni mysla ze jakis inny jest albo go poje***
*włosy na plecach - mniejszosc je ma , i to wyglada obrzydliwie Nie smak czuje do takich facetow ... I maja wieksze wydatki bo jezeli chca usunać wlosy z plecow to musza isc do kosmetyczki aby sie ich pozbyć Naszczescie nie znam takich facetow ktorzy mieliby włosy na plecaaach ..
*włosy na brzuchu to normalne ich sie raczej nie goli ... z tego co wiem
włosy na klacie - dobra mogą być ale bez przesady , nie cała owłosiona jak małpa . Takie delikatne krotkie zakrecone włoski sa seksi na klacie , Szczegolnie na klacie mojego faceta
* włosy pod pachami to teraz połowa facetow na swiecie je goli i to jest dla mnie całkiem zrozumiane
* włosy łonowe - jestem za tym zeby faceci ich nie golili . Chyba ze ich partnerka miala takie wymagania to okej ... Ale musialaby byc jakas nie ten tego ...
Wysłany: 2007-08-05, 15:38
Polecający: google
Cytat:
* włosy łonowe - jestem za tym zeby faceci ich nie golili . Chyba ze ich partnerka miala takie wymagania to okej ... Ale musialaby byc jakas nie ten tego ...
od kobiet się wymaga, a facet to co? niech też cierpi, jestem za równouprawnieniem a najlepiej to woskiem, żeby krzyczał z bólu
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Wysłany: 2007-08-05, 19:32
Polecający: google
SweetHeart no chyba jesteś blondynką (bez urazy, nie IQ tu miałam na myśli), na mnie tam nic innego nie działa, więc mówię tu o własnych doświadczeniach z tego typu specyfikami wyrażam po prostu swój żal, że tylko kobiety muszą cierpieć takie katusze. Mam takie skryte marzenie żeby wydepilować kiedyś pewnego znienawidzonego faceta woskiem
_________________ Futuristic Caramel Cow
All animals are equal but some animals are more equal then others.
Wysłany: 2007-08-05, 19:38
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Anton, troche cie nie skumałam ... Przeciez chodziło mi oto ze ja sie gole kiedy chce i jak chce . A co do facetow to niech sobie robią co chca z tymi wlosami ... Ja jestem za goleniem pod pachami u facetow .
P.S
nie jestem blondynka . jestem brunetka z natury
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum