Wysłany: 2008-07-17, 18:57 jak szybko schudnac!! blagam pomocy!!
Witam, pisze ten temat 1 raz... Mam pytanie czy znacie jakies sposoby zeby bardzo szybko schudnac?? Nie jestem osoba gruba ale chcialabym nieco zrzucic... 1,5 roku temu zerwaz ze mna super facet... Niedługo go ponownie zobacze i chciałabym schudnac w brzuchu na biodrach! Chocby kosztem zdrowia... Myslalam nawet o anoreksji nikt mi w tym nie pomaga a sama nie umiem i nie wiem co i jak. Ne jestem jaka pusta malotala! Prosze was nie piszcie mi ze to niezdrowe, ze nie powinnam bo ja to wszystko juz wiem!! Ale chce musze!! pomocy!!
Myslalam nawet o anoreksji nikt mi w tym nie pomaga a sama nie umiem i nie wiem co i jak.
Ależ to proste - wystarczy przestać jeść. Wcale, w ogóle, nic. To nic trudnego, serio.
ania89wro napisał/a:
Ne jestem jaka pusta malotala!
Do tej "pustej małolaty" dodałabym jeszcze parę określeń, ale bohatersko się powstrzymam, coby regulaminu nie złamać. Chociaż słowo daję, że aż mnie korci.
Puknij się w głowę, dziewczyno. Myślisz, że super facet, który zerwał z Tobą półtora roku temu, wróci do Ciebie w podskokach, bo schudniesz?
A jeśli chcesz zgubić parę kilo - zacznij ćwiczyć i racjonalnie się odżywiać, zamiast bredzić.
W takim razie używasz słów, których nie rozumiesz.
sis ma rację, przypuszczam, że ten super facet nie zerwał z Tobą bez powodu i parę kilo, które być może zrzucisz nie były tego przyczyną. Ruch i dobrze skomponowana dieta wystarczą dla zgrabnej sylwetki.
Wierz mi - on nie będzie widział różnicy między Tobą teraz a Tobą 5 kilo mniej. Nie warto.
Zgadzam się :). Kiedyś jak byłam na diecie i zrzuciłam 6 kilogramów (dodam, że była calkiem racjonalna, zbilansowane jedzonko + jakieś bieganie z psem po lesie co rano), to mój facet zareagował:
"no ale po co Ci to, przecież i tak ja nie widzę różnicy i mi się podobasz".
Jeśli masz się mu podobac, to naprawdę nie chodzi tu o pięc kilo, w tę czy w drugą stronę.
_________________ daj ogień i skręta, śnią mi się bliźnięta
Wysłany: 2008-07-24, 16:32
Polecający: baba jaga ;P
dj RKNZ napisał/a:
A z tego co się orientuje to nie można sobie wybrać, gdzie się schudnie
mozna a robi sie to za pomoca cwiczen
tak jak pisali inni racjonalna dieta plus cwiczenia i wszystko bedzie w porzadeczku, jednak na to trzeba czasu, a dla kolsia to niewarto sie tak poswiecac, jezeli Ci na tym zalezy to zrob to, ale dla siebie nie dla kogos. Jezeli Tobie to wczesniej nie przeszkadzalo to po co sie zmieniac, trzeba sie dobrze czuc ze soba proste ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum