• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Colorblind
2008-07-17, 19:42
Autor Wiadomość

ania89wro 

Wysłany: 2008-07-17, 18:57   jak szybko schudnac!! blagam pomocy!!

:szok: Witam, pisze ten temat 1 raz... Mam pytanie czy znacie jakies sposoby zeby bardzo szybko schudnac?? Nie jestem osoba gruba ale chcialabym nieco zrzucic... 1,5 roku temu zerwaz ze mna super facet... Niedługo go ponownie zobacze i chciałabym schudnac w brzuchu na biodrach! Chocby kosztem zdrowia... Myslalam nawet o anoreksji nikt mi w tym nie pomaga a sama nie umiem i nie wiem co i jak. Ne jestem jaka pusta malotala! Prosze was nie piszcie mi ze to niezdrowe, ze nie powinnam bo ja to wszystko juz wiem!! Ale chce musze!! pomocy!!

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-07-17, 19:01   

ania89wro napisał/a:
Myslalam nawet o anoreksji nikt mi w tym nie pomaga a sama nie umiem i nie wiem co i jak.
Ależ to proste - wystarczy przestać jeść. Wcale, w ogóle, nic. To nic trudnego, serio.
ania89wro napisał/a:
Ne jestem jaka pusta malotala!
Do tej "pustej małolaty" dodałabym jeszcze parę określeń, ale bohatersko się powstrzymam, coby regulaminu nie złamać. Chociaż słowo daję, że aż mnie korci.

Puknij się w głowę, dziewczyno. Myślisz, że super facet, który zerwał z Tobą półtora roku temu, wróci do Ciebie w podskokach, bo schudniesz?
A jeśli chcesz zgubić parę kilo - zacznij ćwiczyć i racjonalnie się odżywiać, zamiast bredzić.

grlało, matulu

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-07-17, 22:10   

ania89wro napisał/a:
Ne jestem jaka pusta malotala!
ania89wro napisał/a:
Myslalam nawet o anoreksji
W takim razie używasz słów, których nie rozumiesz.

sis ma rację, przypuszczam, że ten super facet nie zerwał z Tobą bez powodu i parę kilo, które być może zrzucisz nie były tego przyczyną. Ruch i dobrze skomponowana dieta wystarczą dla zgrabnej sylwetki.

need a hug .
anyone?

bro  

Wysłany: 2008-07-17, 23:33   

ania89wro napisał/a:
1,5 roku temu zerwaz ze mna super facet... Niedługo go ponownie zobacze i chciałabym schudnac w brzuchu na biodrach! Chocby kosztem zdrowia...
ja nie mogę za wiele powiedzieć, ale koleś który wolałby chude kolesianki, ale niezdrowe niż nawet przy kości, ale zdrowe jest idiotą

Bertie  

Wysłany: 2008-07-17, 23:43   

Możesz sobie ewentualnie wyciąć kawałki skóry, ale wtedy będzie problem z ubraniem ładnej mini ;)

Wierz mi - on nie będzie widział różnicy między Tobą teraz a Tobą 5 kilo mniej. Nie warto.

Jak już koniecznie musisz - woda, przez ileś dni da się wytrzymać, ale nie sądzę że jesteś dość odpowiedzialna na takie coś.

mikowa  

Wysłany: 2008-07-18, 08:54   

Bertie napisał/a:
Wierz mi - on nie będzie widział różnicy między Tobą teraz a Tobą 5 kilo mniej. Nie warto.

Zgadzam się :). Kiedyś jak byłam na diecie i zrzuciłam 6 kilogramów (dodam, że była calkiem racjonalna, zbilansowane jedzonko + jakieś bieganie z psem po lesie co rano), to mój facet zareagował:
"no ale po co Ci to, przecież i tak ja nie widzę różnicy i mi się podobasz".
Jeśli masz się mu podobac, to naprawdę nie chodzi tu o pięc kilo, w tę czy w drugą stronę.

byle do sierpnia, byle był sierpień

dj RKNZ 

Wysłany: 2008-07-24, 13:03   

Nie napiszę, że to niezdrowe, napiszę tylko, że to jest głupie.

A z tego co się orientuje to nie można sobie wybrać, gdzie się schudnie, ale mogę się mylić,

Kurczol  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-07-24, 16:32   
   Polecający: baba jaga ;P

dj RKNZ napisał/a:
A z tego co się orientuje to nie można sobie wybrać, gdzie się schudnie

mozna a robi sie to za pomoca cwiczen ;)

tak jak pisali inni racjonalna dieta plus cwiczenia i wszystko bedzie w porzadeczku, jednak na to trzeba czasu, a dla kolsia to niewarto sie tak poswiecac, jezeli Ci na tym zalezy to zrob to, ale dla siebie nie dla kogos. Jezeli Tobie to wczesniej nie przeszkadzalo to po co sie zmieniac, trzeba sie dobrze czuc ze soba proste ;]

Odpowiedz do tematu