Nie wiem, ale ja też o tym słyszałam - u mnie to prawda ;P
Tylko bez dodawania 3 cm, słyszałam, że wzrost dziecka jest mniej więcej średnią wzrostu rodziców. Ale już o tym pisałam na tym forum w podobnym temacie ;>
Tylko bez dodawania 3 cm, słyszałam, że wzrost dziecka jest mniej więcej średnią wzrostu rodziców. Ale już o tym pisałam na tym forum w podobnym temacie ;>
Moim zdaniem to jest bzdura. Może w paru przypadkach się fuksem sprawdzi ale nie sprawdzi się dla ogółu.
A co do tematu... To gra w koszykówkę i siatkę rozciąga. I tak z czasem chłopie urośniesz. Tylko fajek nie pal bo zostaniesz kurduplem w przyszłości.
_________________ "Cóż najtrudniejsze z wszystkiego?
A prostym wydaje się zgoła:
Dojrzeć spojrzeniem własnym
To, co się przed nim nie chowa"
co do trenowania siatkówki koszykówki czy jeszcze jakieś inne ciekawe sposobu 'dodawania sobie centymetrów' to nie wiem.. nie słyszałam o niczym takim... i nie umiem sobie tego jakoś logicznie wytłumaczyć na jakiej podstawie to miało by sie dziać... z fizjologicznego punktu widzenia to chyba to nie jest możliwe...
a w ogóle to poczekaj, przecież sie jeszcze rozwijasz... chłopcy później zaczynają rosnąć, więc przez jakiś czas są niżsi od innych.. ale za kilka lat będziesz wyższy i wszystko wróci do normy...
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Wysłany: 2008-04-07, 16:23
Polecający: Dzięki mojej kobiecej intuicji...
a ja mam 12 latek i mam 148 cm i dobrze hahaha ;p;p;p:P:P:P
_________________ Poszukuję piosenki.Jest ona z serialu Zbuntowani gdzie taka dziewczyna robi striptiz. Tu macie link http://pl.youtube.com/watch?v=pERh2KFWgWE to jest 1:10 minuta filmiku.Jeśli ktoś zna tytuł to proszę napisać na gg 12381404
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum