Wysłany: 2008-07-12, 21:01 Jaki kolor włosów bd. najlepszy ?
Chcę pofarbować sobie włosy , kupiłam już nawet farbę hehe Tylko nie jestem pewna , czy bd. mi ładnie w kolorze granatowa czerń . W tym momencie mam włoski ciemny brąz , mam ciemną karnacje i niebieskie oczy . Jak myślicie w jakim kolorze będzie mi do twarzy? Czarny, może być?
W tym, który wybrałaś będzie ślicznie moim zdaniem;) Do ciemnej karnacji tylko czarne włosy...
_________________ Ludzi należy albo zjednywać sobie pieszczotą, albo niszczyć, bo za drobne krzywdy będą się mścili, a doznawszy wielkich nie będą już w stanie.
Też wydaje mi się,że kolor przypasuje.Jeśli miałabyś jasną karnację to co innego,wtedy wyglądałabyś jak wiedźma,ale skoro karnacja ciemna to powinno komponować się ładnie,tym bardziej z niebieskimi oczkami;]
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
To trochę dziwnie pytać się o coś, co najlepiej stwierdzić widząc to - wg opisu nie da się stwierdzić, czy dany kolor akurat Tobie będzie pasować, czy też nie - można zakładać, że jeśli masz ciemną karnację to pewnie i może, ale czy będzie Ci tak naprawdę ładnie? Takiej odpowiedzi się nie spodziewaj, bo ona jest niemożliwa do stwierdzenia bez widzenia - tak przynajmniej ja to widzę.
Mam niebieskie oczy, jestem szatynką, mam jasną karnację, kręcioły i wg tych założeń - pasuje mi blond, ale gdy tylko się wybieram do fryzjera z taką propozycją to fryzjerka ma chce mnie oskalpować i w ogóle za takie niby to durne pomysły.
Poza tym masz 13 lat, po kiego teraz chcesz się farbować?
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
dziecko ..nigdy przenigdy nie farbuj na czarny..ten kolor pasuje komus bardzo rzadko..a jeśli chcesz wyglądac o 20 lat starzej i sztucznie ..to prosze bardzo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum