spódnice też są wygodne, zwiewne, przewiewne, niech nosi, a co! Niech się nie ogranicza ;]
Jak my możemy w portkach, to czemu nie
Ale serio - jeśli facet ubiera się normalnie, po ludzku i nosi japonki, to nijak mnie to nie razi. Jeżeli to jedyny element "na Janiaka", to ok, w porządku, wszak innym wybaczam srebrne buty, to u mężczyzny mogą mi japonki nie przeszkadzać
Ja uważam że japonki u faceta są boskie
nie można się sugerować opinią innych czy je nosić, czy nie- bo wiadomo że połowie się podoba , a połowie nie...
Powiedz to tym wszystkim, których widzę w klapkach na mieście.
Mieszkam - jakby nie patrzeć - w mieście. Nie w jakiejś wielkiej metropolii, ale w mieście. I chodzę po mieście w klapkach. Nie dla lansu, nie dla szpanu - bo są po prostu najwygodniejsze na upał. Jeśli ktoś chce się piec w adidasach - jego wola. Ja uwielbiam klapeczki, japonki też ;]
Porażka facet w japonkach !! Jak widzę takich ludzi to śmiać mi się chce z nich... Japonki to raczej są dla dziewczyn a facet w japonkach wygląda jak PEDAŁ !!
Jak widzę takich ludzi to śmiać mi się chce z nich... Japonki to raczej są dla dziewczyn a facet w japonkach wygląda jak PEDAŁ !!
śmieszy Cie widok faceta w japonkach : > w takim razie jak dla mnie masz dziwne poczucie humoru : >
niby dlaczego tylko dla dziewczyn ? skoro produkują także męskie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum