Wysłany: 2008-07-26, 16:31
Polecający: sama je odnalazłam :D
szczerze mowią nie przeszkadza mi to gdy facet nosi takie buty,dlaczego mialoby byc to obuwie zarezerwowane tylko dla kobiet??? buty jak buty,rozumiem ze rozowa bluzka u faceta moze wywolywac obrzydzenie,co u mnie rowniez powoduje odruch wymiotny :orany:ale japonki.... zupelna obojetnosc
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
Stopy są jedne z tych przyjemniejszych części ciała u mężczyzn ;D
Więc czarne (tak, tylko czarne) japonki, które podkreślą je mogą bardzo 'pokazać' faceta.
Tzn. wtedy ja zwrócę uwagę
Nie uważam, że japonki u facetów to oznaka pedalstwa. ;]
Gorzej jak mężczyzna ubierze skarpety do sandałów. - Fail.
japonki u facetów zupełnie mi nie przeszkadzają, aczkolwiek nie podoba mi się to.
_________________ Czas pędzi życie mknie, a ja zastanawiam sie... czy wiesz jak boje sie... ze mogę stracić cię... i chociaż nie wiele mam nie wiele wiem nim zamkniesz oczy to wiedz... że tak bardzo Kocham Cię....
Ja uważam że to sprawa indywidualna jednemu pasuja a drugiemu nie ale jesli facet ma taki styl i dobrze wyglada to czemu nie w koncu mamy 21 wiek skoro my mozemy w bojówkach i glanach to czemu facet miał by nie nałozyc japonek jak sie w nich dobrze czuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum