Szczerze? To mi się nie podobają, moda na Janiaka mnie przeraża u facetów, ale jak kto lubi - jeśli jakiś facet lubi japonki niech sobie je nosi, wszak nie skreślę kogoś tylko dlatego, że nosi takie, a nie inne buty, ale to nie zmienia faktu, że jednak takowe buty u faceta mnie straszą^^
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
nie przeszkadzają mi japonki u faceta jakos nawet nie zwracam na to uwagi : >
sama klapek nie uznaje jedynie plaża basen na miasto zawsze chodze w adidasach : P
Mnie nie interesuje czy to uchodzi. Moim zdaniem klapki się nie nadają do przemieszczania w mieście. Na przykład podbieganie do tramwaju, najlepiej po schodach.
_________________ Unless I'm wrong, which, you know, I'm not...
człowiek honoru napisał/a:
ja nawet jak dobije do 600postów odczekam kolejny miesiąc i dopiero wtedy bede starałs ie o niebieskosc.
Moim zdaniem klapki się nie nadają do przemieszczania w mieście. Na przykład podbieganie do tramwaju,
o to to ! jestem tego samego zdania zawsze mi mówia jak ja moge chodzic w taki upał w 'całych' butach, no ale jakos nie wyobrazam sobie wyjsc w klapkach, podbiec do autobusu, uciec przed skinami : D rózne rzeczy sie zdarzają zawsze trzeba byc przygotowanym :X
Mnie one nie przeszkadzają, jeśli nie występują w komplecie z białymi spodniami i ciemniejszymi stringami (widziałam taki okaz, traumę leczę do dziś xD)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum