Co myślicie na temat kosmetyczek? Sama studiuje kosmetologie i zastanawiam sie czy to jest odpowiedni zawód dla mnie::/
Bardzo chętnie odpowiem na wasze pytania dotyczące problemów związanych z kosmetyczką:)i kosmetycznymi sprawami:)
Wysłany: 2008-01-17, 23:25
Polecający: wujek google :)
Jak dla mnie to moze byc to sposób relaksu dla kobiety (jak chłop chodzi do kosmetyczki-gej ). Lubie jezeli kobieta dba o siebie, choc moze tez byc czasem przesadna. Co do Twojego zawodu to jestem pewien, ze źle nie "popadlas". Moja siostra tez bedzie sprawdzala swoje umiejetnosci w tym zawodzoe takze trzymam kciuki i za Ciebie.
Co myślicie na temat kosmetyczek? Sama studiuje kosmetologie i zastanawiam sie czy to jest odpowiedni zawód dla mnie
Nie moge sie doczekac, kiedy skoncze LO i pojde na studia, i po nich moge pracowac w zawodzie kosmetyczki Baaardzo mnie tez zawód pociąga. Moja kuzynka też kosmetyczka, od ok. 3 lat uczyła mnie kilku ''rzeczy'', które później będą mi przydatne w zawodzie
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
cosmo7, hehe, do tego chyba trzeba miec powołanie Mnie nigdy nie brzydziły żadne stopy, a już niejedne obrabiałam ;p
Mi też jeszcze brwi nie wychodzą, narazie przestałam je robić, bo teraz sama zostałam i nie ma kto mi pokazać jak robić aby było dobrze. Ale za to np tipsy wychodzą mi dobrze ^^
_________________ One night and one more time
Thanks for the memories
Even though they weren't so great. ;]
_______
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum