Jedynym minusem wszystkich kremów wyszczuplajacych czy na rozstępy jest to, że nie dzialają
Jezeli chodzi o wyszczuplenie czy pozbycie sie celulitu to przede wszystkim:
-sport
-masaże
-dieta
Kremy co najwyzej mogą skórę ujędrnic
A na rozstępy dzialaja chyba tylko zabiegi laserowe.
_________________ Wszyscy jesteśmy braćmi... no oprócz pielęniarek, bo one są siostrami : )
i tu sie mylisz moja droga ostatnio skusilam sie na Garnier Pielęgnacja Ujędrniająca Skórę Roll-on przeciw nagromadzonemu cellulitowi i poprostu wlasnym oczom nie wierzylam cellulit zniknal ani sladu
jane_lane napisał/a:
A na rozstępy dzialaja chyba tylko zabiegi laserowe.
wystarczy tylko stosowac kremy w dopowiednim momencie, a nie gdy juz bedzie za pozno
witam jestem masażystą, wiem ze żaden kremik nawet clarena za 180 złociszów za 100ml nie zdziała cudów, tylko masaż + kremik, + sport+ dyjeta = succes
mam doświadczenie w masażach wyszczuplających, około 8 lat pracuję nad celulitem moich pacjentek, i mam o tym ( masażu) dobre zdanie, dobre rokowania
jeśli chcesz używać kremu dobrego co do ceny wybierzcie npo ziaję za okolo 8-10 zło za 150 ml, i to co kupisz za 100 za 200 ml czy w/w 200 zł za 100 ml, tu nasmarujesz sie do cna, zawiń sie w folie i moze pomoże , do tego m,asaż...
pozdrawiam crm- remek... masz pytania pisz crm_remed@o2.pl
Podstawa to systematyczność w ich stosowaniu plus więcej ruchu, ćwiczenia, spacery czy bieganie, dieta niekonieczna chyba że ktoś pożera tony fast foodów.
Sol napisał/a:
a nie zwykłe, kosmetyczne
Seria eveline moim zdaniem bardzo skuteczna, plus peeling pod prysznic. Jak rozstępy się pojawiają do należy od razu reagować, im dłużej się zwleka tym więcej blizn po nich, a jak pojawiają się głebokie zaczerwienienia to tylko kremy i dużo ćwiczeń, aby ciało stało się jędrne i bardziej elastyczne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum