Wysłany: 2007-07-29, 16:49 kremy wyszczuplające. plusy i minusy
co sądzicie o kremach wyszczuplających? tych na cellulit, i na rozstępy. czy one działają? znacie jakiś który jest skuteczny? czy same używacie tego typu kosmetyków?
_________________ Nic na ziemi nie dzieje się bez przyczyny...
Wysłany: 2007-07-29, 17:02
Polecający: religia tv
takich "na cellulit" to chyba nie ma ;] To trzeba zapobiegać , walczyć z tym ciężko. Ja nie mam takich problemów na razie ale używam balsamu ujędrniającego z Nivea Body Q10 i naprawdę skóra jest sprężysta i nawilżona. No ale kosztuje powyżej 25 zł , zazwyczaj to co skuteczne jest drogie jak na kosmetyk, który sie kończy po kilku użyciach ;]
ja też stosuje balsamy toniki i też wszystkie niezbędne kosmetyki do dbania o skórę ale wszystko kupuje w AVONie. pasuja mi ich kosmetyki są naprawde dobre. właśnie niedawno zamówiłam sobie kremy na oznaki cellulitui. i chciałam się dowiedzić czy są skuteczne, bo nie chciała bym wyrzucać kasy w błoto.
co sądzicie o kremach wyszczuplających? tych na cellulit, i na rozstępy. czy one działają?
Może ja dziwna jestem, ale na mnie żaden krem nie zadziałał.
Na cellulit polecam długie spacery z psem.
Na wyszczuplenie dietę.
A na rozstępy nie znalazłam rozwiązania
_________________ Podaruj dzieciom uśmiech, a mężczyznom rozum...
Missajgon ja nie mam problemu z figurą bo nie moge na niarzekać tylko mam ten problem z rozstępami, mimo to że uprawiam sporty one nie giną... ale co do tych kremów to już widze pierwsze efekty i jestem zadowolona...
Wysłany: 2007-08-01, 16:54
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Najlepsza metoda na szczupla figure jest sport + picie duzej ilosci wody + ograniczenie jedzenia i słodyczy i plus do tego jakies kremy na to zeby skora była jedrna piekna i w ogole
Wysłany: 2007-08-05, 17:12
Używam mleczka ujędrniającego Garnier skin naturals. Bardzo dobre, już po tygodniu widać efekty - skóra jest jędrniejsza, sprężysta i przyjemna w dotyku. Polecam. Kosztuje ok. 20 zł 400ml.
_________________ Mój Anioł Stróż spadając na ziemię mocno pierdolnął się w głowę...
Wysłany: 2007-08-07, 10:08
karolka89 napisał/a:
źle czytacie ja sie pytam o kremy na rozstępy.
No niestety na rozstępy nie ma rady. Zniknąć nie znikną możesz je jedynie pojaśnić kremami i tu raczej proponowałabym jakieś z apteki.Może i są drogie ale lepiej raz wydać wiecej niż kupować 3 tańsze bo na to samo wyjdzie.
karolka89 napisał/a:
o sądzicie o kremach wyszczuplających? tych na cellulit
Nie wierzę kremom wierzę w mniejsze porcje i ruch....
Jeśli chodzi o cellulit to jeśli się go nabawisz to trudno się go pozbyć i znów nie wierzę w działanie tylko kremów. Proponuje wiecej sportu, dużo wody i owoców i kremik- wtedy to może pomóc.
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
Goga ma racje rozstępów raczej nie da sie zlikwidować , jak juz sie pojawią to raczej zostają!! Sama mam, ale malutkie i prawie niewidoczne!!! Karolka89 ja też używam kosmetyków z AVON-u, chcialam kupic tez ten krem co Ty na celulit i rozstępy, ale co jak nie pomoże?? Jak mówisz wtedy "kasa w błoto".....!!
na rozstępy moja kolezanka (po porodzie miała bardzo duże rozstepy i ciemne) stosowała jakiś krem firmy "vichy" co prawda rozstepy nie znikły ale stały sie jaśniejsze i zarazem mniej widoczne;] jedyny minus to cena tego kremu około 100 zł a naprawde nie bylo do dużo...
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum