Witaj, Julia-Z! Nigdy go nie używałam, ale mojej koleżanki siostra, tak!! Po tych tabletkach bardzo przytyła i czasami źle się czuła! Szczerze nie wykupiła bym tych tabletek! Poproś ginekologa, aby przepisał Ci jakieś inne! Ja biorę Nowynette i są bardzo dobre! Po niech się nie tyje! Kosztują 28-30zł!
Zastanów się, pozdrawiam
mnie osobiscie popogly te tabletki . Milama klopoty skorne i ladnie mnie sie zagoilo po tytch tabletkach. nic nie przytylam co jedynie biust mi si powiekszyl . takze bylam zadowolona. pozdrawia
Nigdy go nie używałam, ale mojej koleżanki siostra, tak!! Po tych tabletkach bardzo przytyła i czasami źle się czuła! Szczerze nie wykupiła bym tych tabletek!
może po prostu miała źle dobrane? nie każdy rodzaj tabletek jest odpowiedni dla każdej dziewczyny
ja brałam Diane i bardzo je sobie chwalę; osobiście nie miałam żadnych, ale to ŻADNYCH, skutków ubocznych w postaci tycia czy zlego samopoczucia.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum