A mnie tam nawet prostownica nie pomaga
Zawsze chciałam mieć proste, no ale co poradzić.
Przyzwyczaiłam sie do nich
Ale już niedługo dredy więc problemu nie będzie ;]
_________________ Masz prawo do dobrej zabawy.
Do najbardziej ciężkostrawnych myśli.
Nawet masz prawo mieć prawo.
Masz prawo płakać.
Masz prawo się wstydzić!
Bo to jest tak, że zawsze chce się mieć, tego czego się nie ma. Ludzie, akceptujcie siebie takimi jakimi jesteście! Ja tam mam długie (trochę poza ramiona) lekko podkręcane na końcach włosy i nie chciałabym mieć innych
_________________ Była to jedna z tych nocy, w których nie ma nadziei na świt.
A ja mam takiego problema że mam obecnie trwałą zrobioną (tylko że loki już się wyprostowały, a zostały tylko fale ale strasznie się puszą:) i mam jej serdecznie dosyć, mam włosy wszystkie równej długości nie cieniowane i własnie myślę nad tym czy sobie je pocieniować, może już wtedy nie będą się falować??? (może trwała "zniknie")
Wysłany: 2007-10-19, 07:49
Trwała jak sama nazwa wskazuje jest trwałym zabiegiem włosa, nie sądzę aby ona zniknęła po wycieniowaniu. Trwała z czasem się osłabia(wiadomo mycie, czesanie na mokro)A na puszenie może wypróbuj taką filetową odżywkę sunsilk.
_________________ gdy w sercu nosisz złość
zanim wyjdziesz stąd zraniony
zostaw wojnę bo,
bo dokończyć ją możemy kiedy wrócisz tu,
tylko wróć
Marcelia, albo pójdziesz do fryzjera, by zrobić sobie kolejną trwałą, albo zacznij używać odżywki, a na sucho pianki wtedy nie będą się aż tak puszyć, albo zrezygnuj z czesania, wtedy Ci się w ogóle puszyć nie będą ;P
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'A w kominie szurum burum, a na polu wiatr do wtóru, a na chmurze bal do rana, a pogoda rozśpiewana.Zielono mi i spokojnie, zielono mi' wszystko gra
jak mozna chciec miec krecone wlosy ja mam pokrecone wyglądam jak baran codziennie rano przed praca musze sie urzerac z tymi jakze prze beznadziejnymi wlosami... chociaz poki co mam warkoczyki ale to rozwiazanie tylko na 3-4 miechy a ne prostuje bo to wogole jest porazka: wystarczy ze na dworze jest wilgotniejsze powietrze troche a juz moje wlosy zamieniaja sie w puch to juz wole te loki obciachowe a po za tym jak sie zzyje z prostownica to pozniej bede miec wlosy zniszczone i ani pokrecone ani proste
_________________ i nagle skończy sie wszystko to, w co wierzysz co kochasz zasypie śnieg...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum