pod moim postem wiec chyba do mnie bylo to pytanie. temat o wegetarianizmie juz byl. to ze ktos potrafi sobie czegos odmowic w imie wyszych wartosci bardzo sobie szanuje. ale gdyby taka dieta mila byc dla kogos zagorzeniem dla zdrowia albo znaczaco utrudniac zycie to na pewno powiedzial bym o kims takim ze nadaje sie do leczenia.
cieszy mnie bardzo twoja wypowiedz chociaz osoba ktora eliminuje miesa lub produkty pochodzenia zwierzecego ze swojej diety utrudnia swoje zycie.
Nori napisał/a:
Cytat:
to ze nie jemy miesa oznacza ze jestesmy popierdoleni i trzeba nas leczyc?
czemu od razu tak ostro?
niestety normalne slownictwo nie trafia do pewnych ludzi.
mictatencuhtli napisał/a:
przecietny wyglad- no tak ..lepiej nie wyrozniac sie z szarego tlumu, bo mozna zostac posadzonym w najlepszym wypadku o celowe pokazywanie jakim to jest sie innym i wszystko robi sie na pokaz..
albo w najgorszym wypadku o chorobe psychiczna czy jakiegos odmienca ktorego trzeba przywrocic do kryterow ogolu bo czlowiek inny= czlowiek zly
Wysłany: 2007-04-26, 19:12
Polecający: Dzięki nikomu
Mięsko. Fajne widoczki. Jakieś wielce straszne to to nie jest. Nawet mnie nie zemdliło (widywało się już gorsze rzeczy), a po tym najprawdopodobniej będzie wypalanie rozgrzanym metalem albo coś w tym stylu. Nie wiem czym się tu przejmować ludzie którzy lubią mroczne klimaty właśnie w coś takiego się bawią bo oddają siebie.
_________________ Jesteśmy klątwą tej ziemi, popiołem chmur, szczytami gór...
Na imię nam wiatr,deszcz, zgiełk...
Głosimy hasła ksiąg apokalipsy...
tak się zastanawiam pewnie to boli... nie powiem, że pędzę lecę do chirurga zrobić sobie coś takiego... ale nie powiem też, że to jest obrzydliwe... IMO bo niekóre są naprawdę ładne...
to jest np. bardzo ładne:
to jest świetne... poprostu fazowe:
to też jest pomysłowe i świetnie wygląda...
_________________ "Jesteśmy tym, co robimy, jesteśmy naszymi tajemnicami. Ja jestem sumą moich grzechów, tak właśnie! Chcesz poznać mnie, musisz poznać moje grzechy." T.Dekker
przecietny wyglad- no tak ..lepiej nie wyrozniac sie z szarego tlumu, bo mozna zostac posadzonym w najlepszym wypadku o celowe pokazywanie jakim to jest sie innym i wszystko robi sie na pokaz..
albo w najgorszym wypadku o chorobe psychiczna czy jakiegos odmienca ktorego trzeba przywrocic do kryterow ogolu bo czlowiek inny= czlowiek zly
Tak bywa, swiat nie jest idealny i niestety trzeba z tym zyc. Bóg ma pewnie niezly ubaw.
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
1. nie moge podac konkretnej liczby w przeliczeniu na jakas jednostke czasowa, ale srednio moze byc raz, kilka do roku - w zaleznosci od potrzeby: na pewno nie jest to czesto
2. nie mialem takiego problemu ani w poprzedniej pracy,ani w obecnej
jak kto pracujesz obecnie i pracowales w przeszlosci
po tym sadzilem,ze pytasz : JAK TO PRACUJE I PRACOWALEM
w kazdym razie ostatnie z brzegu; KURIER /rozwozilem paczki po calkiem powaznych firmach, czesto kontrahenci pod krawatem/ , VERO MODA ; obecnie zas PRACOWNIA TATUAZU /to akurat samo z siebie nie robi problemu, ale chodzilo przede wszystkim o poprzednie miejsca pracy/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum