o - mój - boże
no tak, tatuaże się znudziły, teraz czas na wycinanki
ohyda..
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Kurde niektórzy to już mają naprawdę pojebane pomysły
Przecież takie coś zostanie do końca życia. Tatuaż to jeszcze można zlikwidować ale blizn już nie. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam zrobić. Teraz te wszystkie kolczyki to taki pikuś przy tym. Ciekaw jestem co bedzie nastepne przy czym to wycinanie skóry będzie pikusiem
to sie chyba nazywa skaryfikacja, czy jakoś tak Nawet sobie nie próbuje wyobrazic jak to boli... A wszystko po to zeby mieć kształtne blizny.... Jush chyba lepiej zainwestować w tatuaź
dziwaczne macie podejscie, ale kto co lubi.
jak dla mnie coś takiego to wyrazanie siebie, jedni chodzą kolorowo ubrani, inni grają w gry komputerowe, jeszcze inni robią sobie blizny...
niby kazda forma samookaleczenia jest swego rodzaju patologią... kolczyki, tatuaze, takze blizny. myśle ze ból to jeden z głównych powodów czemu ludzie wybierają ten rodzaj sztuki na swoim ciele.
pilnujmy siebie i swoich ciał, swoich głów i tego co w nich jest to chyba liczy się najbardziej.
_________________ "Matisyahu - Warrior" + dobre jaranie
Bądź wojownikiem. Zajmij miejsce po którejś ze stron w walce o bycie sobą !
Wysłany: 2007-04-23, 20:17
Polecający: religia tv
hmmm , to jest ciekawe , niektóre sa przesadzone i niekoenicznie chciałabym takie cos miećale jak napisał Fatum to jakas forma wyrazania siebie i jeśli tym osobom to sie podoba ja nie mam nic do tego. Napewno nie napisze ze Ci ludzie sa popierdoleni bo podobno nie wygląd sie liczy w zyciu ;] ale jak widać i to jest priorytetem by nazwac kogoś głupcem.
Osobiście uwielbiam tatuaże na stopie , ubóstwiam i planuje taki zrobić. Jeszcze nie wiem kied sie zbiore na odwage ale sa piękne jesli oczywiście odpowiednio sie dobierze wzór.
Kolczyki sa fajne , blizny niekoniecznie ;p
Ale oczywiście KTO CO LUBI
Kurde niektórzy to już mają naprawdę pojebane pomysły
Przecież takie coś zostanie do końca życia. Tatuaż to jeszcze można zlikwidować ale blizn już nie. Ja sobie czegoś takiego nie wyobrażam zrobić. Teraz te wszystkie kolczyki to taki pikuś przy tym. Ciekaw jestem co bedzie nastepne przy czym to wycinanie skóry będzie pikusiem
tatuazu nie da sie ZLIKWIDOWAC , a juz na pewno nie jest to mozliwe w Polsce- w najlepszym wypadku zostaja po nim blizny...
SKARY to nie jest zaden nowy, wspolczesny pomysl - taka modyfikacja ciala byla znana juz bardzo dawno temu w innych regionach swiata,niz nasz... podejrzewam,ze te wszystkie bleee i takie rozne odnosza sie wlasnie do efektu, bo to on moze byc obrzydliwy, a nie ludzie - wszak na tych zdjeciach nie widac w calosci zadnego z nich - moze sa calkiem ladni
aczkolwiek sam nie jestem zwolennikiem tego typu "ozdob"... po prostu mi sie nie podobaja
a czy obrzydliwe? moze byc takie wrazenie, bo w koncu kto decyduje co jest takie, a co inne - wsyzstko zalezy od indywidualnych upodoban
[ Dodano: 2007-04-24, 10:43 ]
Psycho Krusher napisał/a:
Skoro piercing już nie wystarcza, ludzie biorą się za to... ciekawe co będzie dalej? Ucinanie palców?
jedno z drugim niekoniecznie musi miec cokolwiek wspolnego - sa ludzie, ktorzy robia SKARY, nie majac przed tym kontaktu chocby z jednym kolczykiem, zatem nie mozna traktowac tego jako kolejnego stopnia..hmm... patrzac na tutejsze wpsiy chyba najlepiej odpowiadaloby slowo DEWIACJA, hy? przecie to teraz takie modne...
[ Dodano: 2007-04-24, 10:47 ]
Fatum napisał/a:
niby kazda forma samookaleczenia jest swego rodzaju patologią... kolczyki, tatuaze, takze blizny. myśle ze ból to jeden z głównych powodów czemu ludzie wybierają ten rodzaj sztuki na swoim ciele.
dlaczego PATOLOGIA?
samookaleczenie bywa rowniez przejawem najwiekszego poswiecenia komus/czemus - PATOLOGIA nadaje temu juz wyraznie negatywny oddzwiek..
a bol przy tatuowaniu, przekłuwaniu, czy cieciu niekoniecznie da sie zestawic w jednym szeregu..
[ Dodano: 2007-04-24, 10:48 ]
Panna Nikt napisał/a:
jak widać niektórzy ludzie są po prostu popierdoleni
chodzi Ci o to ,ze ktos taki jest gorszy/glupszy niz np. Ty?
Wysłany: 2007-04-24, 10:53
Polecający: baba jaga ;P
popieram post pana u gory i po raz kolejny LUDZIE OGARNIJCIE SIE. Wiem ze moze dla rodzicow jestescie pępkami swiata ale w zdezeniu z innymi w cale nie koniecznie, sa inni i inne zwyczaje a zamiast oceniac [co robicie na kazdym kroku] popatrzcie na siebie, to ze wam sie cos nie podoba niekoniecznie musi oznaczac ze jest to cos zlego o!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum