Może pomyślicie, ze jestem idiota, bo to już drugi mój problem, o którym mówie tu na forum ... Ale Mam 14 lat i wydaje mi sie że mam coraz mniej włosów ... Nie chce być łysy za 3 - 5 lat ... Co mam zrobić ... Może to tylko przewrażliwienie ?
Zależy co petertabak miał na myśli - nawet osoby mające 14 lat mogą cierpieć na łysienie np. plackowate - jeśli o takowe Ci chodziło to najlepiej zgłoś się do dermatologa, a on przepisze Ci miksturę jakąś, którą będziesz smarował te miejsa dotknięte łysieniem.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
No to nie jest takie łysienie normalne, tylko wydaje mi sie, że jakiś czas temu miałem więcej włosów ... Wszyscy mi mówią że jednak to przewrażliwienie więc może nie potrzebnie panikuje
Może pomyślicie, ze jestem idiota, bo to już drugi mój problem, o którym mówie tu na forum ... Ale Mam 14 lat i wydaje mi sie że mam coraz mniej włosów ... Nie chce być łysy za 3 - 5 lat ... Co mam zrobić ... Może to tylko przewrażliwienie ?
Niechce Cie straszyc ale slyszalam ze mezczyzni w wieku dojrzewania zaczynaja zmieniac sie do takiego stopnia ze wychodzi lysina,objawia sie to nadmiernym wypadaniem wlosow.Ja mam 22 lata,jestem kobieta,od 2 lat zauwazylam ze rowniez wypadaja mi wlosy,moge powiedziec ze nawet nadmiernie,nic nie robie z nimi,zadnych farb w zasadzie,sa zdrowe a jednak.Problem w tym ze mama ma rzadkie wloski..ii siostra...babcia...no coz...dobrze ze mam je sklonne do lokow sa podniesione zawsze od skory chociaz...nie denerwuj sie...jest masa srodkow Na porost wlosow ze nawet zatrzymuja wypadanie do kilkudziesieciu procent!glowa do gory,to nie koniec swiata!pozdrawiam!!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum