Wysłany: 2007-08-07, 21:12
Polecający: Google =D
Lubię się malować, szczególnie oczy, które są moją dumą Ogólnie nie maluję się dużo. Nie poświęcam malowaniu wiecej niż 20 minut. Myślę że jak na kobiete to całkiem mało czasu
_________________ .:: In three words I can sum up everything I've learned about life: it goes on ::.
a wiec tak nie maluje sie czesto bo po prostu nie mam czasu ale jak juz gdzies wychodze to mój makijaż musi być perfect;] hehe nie mam jakiś ulubionych kolorów, czy sposobu malowania to zależy od tego gdzie wychodze i z kim a kolory od nastroju i ubrania;]
_________________ Nikt nie bedzie mi mówił jak mam żyć, bo nikt za mnie nie umrze!!!!!
Rano jestem w wiecznym niedoczasie, więc makijaż musi być gotowy w minutę. Na co dzień ograniczam się do jednego machnięcia tuszem i pudrem rozświetlającym. Na więcej brak mi czasu. Czasem jak gdzieś wychodzę to robię kreski. W tedy makijaż gotowy w dwie minuty
_________________ Czas jest wspaniałym nauczycielem. Niestety zabija swoich uczniów...
/H.Berlioz/
ja lubie sie malowac
z cieniami roznie to bywa, bo zazwyczaj nalezy je dopasowac do koloru bluzki lub do jakiegos dodatku
kredke czasami tez sobie uzyje ale to zalezy od ochoty
no a zycia bez tuszu do rzes sobie nie wyobrazam
Makijaż? Podstawa. Podkład, tusz, kredka, błyszczyk.
Nie lubię cieni, chyba że stonowanych [brąz, beż.].
Za to ostatnio bawię się w wizażystkę do zdjęć.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Orange, super masz, a jesteś wizażystką z zawodu? Do mnie zawsze przychodzą kolezanki abym Je pomalowała na jakąś imprezkę, bo mówią, że potrafię dobrać odpowiedni makijaż do ubioru itd...! Ja lubię to robić...., bawić sie z tym wszystkim
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
ja tez ale niestety jak chlopak jest przy mnie to trudno cokolwiek zrobic ... ja nie wiem co tak przeszkadza facetom, ze ich dziewczyny chca ladnie wygladac no ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum