Wysłany: 2008-01-21, 16:57 Mam już dość zmęczenia!
witam Was!
ponieważ mam juz dosyć przewlekłego zmęczenia, kłopotów ze snem, popadania w różne dziwne nastroje, udałem się wczoraj do apteki gzdie polecono mi Arktyczny Korzeń Kurację, a raczej terapię zacząłem dziś rano i mam nadzieję, że mi pomoże!!
czy ktoś z Was próbował juz tego preparatu?a może innego?
jeśli tak: piszcie
pozdruffki
Witam:)
Z tym preparatem niestety nie mialam do czynienia , natomiast w twoim przypadku poradzilabym sie przede wszystkim lekarza. Jak mialam problemy ze snem i takim osowialym nastrojem brakowalo mi magnezu ale i tak dostalam nasenne tabletki zolsana ,pomoglo:). Dodatkowo twoja sennosc i zmeczenie moze rowniez wywolywac nadmiar stresu , wrazen. Udaj sie do lekarza w koncu od tego oni sa:P powodzenia
miałam identycznie, w końcu jak zorientowałam się, że wpływa to na stan skupienia i że nie idzie mi w szkole, poszłam do lekarza, na początku wyszło, że mam anemię, miałam min. żelaza. ..po jakimś czasie brania leków i ponownym zbadaniu się nie było poprawy.. okazało się, że to tarczyca mi nawala (ma wpływ na wchłanianie żelaza;p) ..a ostatnio dowiedziałam się, że nie jest to tylko chora tarczyca ale choroba dziedziczna, która powoduje zaburzenia tarczycy.. namieszane trochu;p nie chcę Cię wystraszyć, tylko zmotywować do wizyty u lakarza;) jak się wie co się ma, to można z tym walczyć;)
Powodzenia:)
_________________ Uśmiechnij się. Jutro możesz nie mieć czasu (;
ja miałam zaburzenia koncentracji i uczucie ciągłego zmęczenia po lekach... jak rozumiem Ty żadnych nie bierzesz... kuracje typu arktyczny korzeń mogą coś poradzić (ja nigdy nie miałam z tym do czynienia) ale zawsze warto wybrać sie do lekarza. przecież to Ci nie zaszkodzi, a może jedynie pomóc...
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
Ja zażywam od jakiegoś witaminę b12 (jest przeciw anemii) i powiem wam, żea prawdę działa tak pobudzająco - przynajmniej takie odnoszę wrażenie - więc nadal to biorę
Jeżeli jesteś zmęczony, moim zdaniem musisz sie porządnie wyspać, raczej anemia w tym przypadku nie występuje..Jesteś przemęczony. tez tak mnie wam ile razy jestem w złym nastroju nic nie chce mi się robić ..i bym mogła tylko położyć się do wyrka! Może wypij porządne Cappuccino lub kawę mi to akurat pomaga, nic nie stosuj na bezsenność możesz mieć jakieś problemy potem. Albo doradź się rodziców. Nie siedź też za długo przed komputerem i telewizorem to też powoduje znudzenie. Masz kłopot ze snem - to tzn. przemęczenie. Chce Ci się spać a ty jeszcze oglądasz ten telewizor , potem się albo nie wysypiasz lubbb sie budzisz we śnie! ..;):):) Hi;* Do Usłyszenia.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum