Jak wypije za duzo kawy to mi w brzuchu gra watroba ? Niecierpie tego ! Poradz
Na wewnecznej stronie dloni, na zgieciu palcow mam czerwienszy odcien skory. Reszta dłoni jest lekko pomaranczowa < do soczkow>. CZemu tak mam? I jak zrobic zeby miec jednolity odcien skory?
chce schudnac 5 kg w tydzien a nie mam na to czasu. Doradz
Wysłany: 2008-03-01, 10:18 Droga Nastolatko! Polecający: www.google.pl
Co do tej kawy , to moim zdaniem jesteś za młoda na picie KAWY , przez to psuję Ci się wątroba, radze Ci pić Cappucino <ja piję i nic mi nie dolega> Kawa jest za mocna na twój organizm.
Masz pomarańczowy odcień skóry gdyż pijesz za dużo Soków z karotenom ! M.in. Kubusie! Pij je jak lubisz ale z umiarem !Jesz marchewki , to też może być przyczyna "pomarańczowej skóry" Co do jednolitego odcienia skóry ? Czy chodzi oto że masz trochę pomarańczowy- ogranicz soki , a jak chcesz mieć swój jednolity odcień to nie mam pojęcia. Albo używaj Balsamu Brązującego < Nivea> ale ja tego nie polecam bo jak ja stosowałam to po kilku dniach byłam pomarańczowa więc przestałam używać. ! Jak wolisz możesz iść na solarium , ale przecież Ci się skóra zniszczy.. Albo po prostu w lato opalaj się dużej niż zwykle aby skóra opalona dłużej przetrwała!
Hmm a wiec i Ty nie potrafisz odpowiedzieć na moje pytania. Albo w ogóle ich nie zakapowałaś.
1) Na Twoim miejscu odpowiedziałabym ze mam słaba wątrobę i dodatkowa ja nadwyrężam. Moj organizm nie wyrabia i dlatego od środka sie buntuje Ze sa odpowiedni witaminy na trawienie i takie tam. No i powinnam ograniczyć ciężko strawne potrawy ^^
2) wiem ze pomarańczowa jestem od nadmiaru karotenu ale pytałam konkretnie o ciemniejszy odcień skory na zgięciach palcow? Inni tego nie maja!
Porady_Sary napisał/a:
Masz jakiś problem?
cos Ty taka dobra? Znasz sie na tym? jesteś lekarzem? Czy poprostu chcesz sprawdzić swoje siły na biednych małych nastolatkach ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum