a wogole czesto zwracam uwage na to czy osoby z ktorymi gadam maja zadbane paznokcie
heh ja takze ... i jak facet ma zadbane paznokcie to swiadczy o nim dobrze
czy to się odnosi też do facetów z maniciurem na paznokciach u rak w wersji fioletowej??
_________________ www.studentkapedagogiki.bloog.pl
Miłość jest śladem natury,
Rozkoszuje się pocałunkami w świetle księżyca.
Jak dobrze żyć z miłością,
Obudzić się u podnóża jej stóp.
Wysłany: 2006-03-28, 17:22
Polecający: bierdonka
k0573k napisał/a:
to ja zadm proste pytanie co laczy dbanie o siebiez homoseksulaizmem??
no uwierz mi ze chłopcy o innej orientacji seksualnej sa nad wyraz zadbani i zachowuja sie często jak panienki którym złamał sie paznokiec ... oh ah eh ... nie mam nic do gejów , lesbijek , ( zreszta znam paru ;]) , ale nie lubie nadmiernego eksponowania swoich walorów , nadmiernego dbania o siebie w sposób dla mnie dziwny i niezrozumiały ... bo facet kładzący sobie maseczki na twarz i piłujący pazurki nie ejst dla mnie odpowiednim kandydatem na ewentualnego partnera ... nie mogłabym z takim zyc , nie chce z facetami gadac o kosmetykach i nowym kremie i jak to on wspaniale działa na kurze łapki ;] z doświadczenia wiem ze taki chłopczyk jest nad wyraz zapatrzony w siebie , dotknięcie jego włosów grozi połgodzinnym biadoleniem ze mu popsułam fryzure ;[
mozecie sie ze mna nie zgadzac ale dla mnie jest róznica między dbaniem o siebie a metroseksualizmem ... to juz jest pzresada i nikt mnie nie przekona ze tacy chłopcy z katalogu ... moze i ładnie sie na nich patrzy ale jakos mi sie ine widzi zeby z takim facetem byc ... byc moze jestem troche skrzywiona w wyobrazeniach o ideale męzczyzny mojego zycia no ale cóz ... kto co lubi ... jedni chca sie z facetem pokazac na ulicy a inni z móc nim porozmawiac o polityce przy kolacji ;]
_________________ jestem lodowy , lodowy pingwin
Ostatnio zmieniony przez lolinka 2006-03-28, 17:43, w całości zmieniany 1 raz
czy to się odnosi też do facetów z maniciurem na paznokciach u rak w wersji fioletowej??
yyy nie ja ta tylko patrze czy sa zadbane i czysciutkie ladnie poobcinane
a maniciure to juz lekka przesada i facet z pomalowanyi pazokciami to juz calkiem
... bo facet kładzący sobie maseczki na twarz i piłujący pazurki nie ejst dla mnie odpowiednim kandydatem na ewentualnego partnera ... nie mogłabym z takim zyc , nie chce z facetami gadac o kosmetykach i nowym kremie i jak to on wspaniale działa na kurze łapki ;] z doświadczenia wiem ze taki chłopczyk jest nad wyraz zapatrzony w siebie , dotknięcie jego włosów grozi połgodzinnym biadoleniem ze mu popsułam fryzure ;[
tak to jest jakby chodzić z laseczką, a nie z facetem, rozumiem dbanie o siebie, ale nie maniciur w wersji fioletowej i moze jeszcze rózowy błyszczyk na ustach i sztuczne rzęsy...itp...nieee :shock: tego bym nie zniosła, co prawda jestem osobą tolerancyjną, ale dla mnie facet to musi być facet a nie facet w wersji kobiecej
Cytat:
... bo facet kładzący sobie maseczki na twarz i piłujący pazurki nie ejst dla mnie odpowiednim kandydatem na ewentualnego partnera ... nie mogłabym z takim zyc , nie chce z facetami gadac o kosmetykach i nowym kremie i jak to on wspaniale działa na kurze łapki ;] z doświadczenia wiem ze taki chłopczyk jest nad wyraz zapatrzony w siebie , dotknięcie jego włosów grozi połgodzinnym biadoleniem ze mu popsułam fryzure ;[
tak to jest jakby chodzić z laseczką, a nie z facetem, rozumiem dbanie o siebie, ale nie maniciur w wersji fioletowej i moze jeszcze rózowy błyszczyk na ustach i sztuczne rzęsy...itp...nieee :shock: tego bym nie zniosła, co prawda jestem osobą tolerancyjną, ale dla mnie facet to musi być facet a nie facet w wersji kobiecej
calkowicie sie zgadzam ja bym z takim nie wytrzymala jak by on gadal wiecej o kosmetykach ode mnie i jeszcze by wiecej na ten temat wiedzial
szczela by mi tekstami " usze sobie ten krem kupic bo dobrze dziala mi na cere "
:roll: ochh nie to nie dla mnie
lolinka no wg mnie sie mylisz o tez mam znajomych z tej innej orientacji i wcale tacy nie sa sa normalni tak jak inni faceci i wcale to nie swiadczy ze dba o siebie to odrazu homoseksualista
napisze wyrazniej zalezy od tego kto jest
S U K Ą
w zwiazku czyli kto gra role kobiety a ja znam osobiscie kilu bi i spoko ludzie i nie zawsze ze tak sie wyraze znieiwecieli
lolinka no wg mnie sie mylisz o tez mam znajomych z tej innej orientacji i wcale tacy nie sa sa normalni tak jak inni faceci i wcale to nie swiadczy ze dba o siebie to odrazu homoseksualista
no nie mój kolega nie jest homo jest hetero, ale zachowuje sie czasem jak homoseksualista
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum