świetnie ... uwielbiam jak ktos mówi na kobiete SUKA słonko ;[ do swojej kobiety tez mówisz per suka ? pozdrawiam wybranke ;] pewnie ma rózowo ..
a co do tych homoseksualistów , to fakt nie kazdy sie tak zachowuje ale to zalezy od usposobienia i jak kto do tego podchodzi .. ale to nie o tym temat ...
nie chce mi sie juz gadac na temat metroseksualnosci , i jaka jest róznica między dbaniem o siebie a metro ;] niektórzy poprostu pzresadzaja .. ja nikogo nie generalizuje , poprostu widze i obserwuje zachowania ludzi i wyciągam wnioski , byc moze czasem pochopne .. cóz człowiek nie jest nieomylny ;p
świetnie ... uwielbiam jak ktos mówi na kobiete SUKA
od kiedy w zwiakach gei sa kobiety to nie wiem??
[ Dodano: 2006-03-28, 20:47 ]
i wtym wypadku chodzilo mi tylko o gei a do kobiet zawsze szacunek. a mojej kobiety nie ma nie bedzie do 2oo6 potem sie zobaczy tyle
_________________ WIDZEW YOU'LL NEVER WALK ALONE
obrany cel narodowe dąrzenia
ziścił się sen tego pokolenia
obrany cel wielka Polska na wieki
pod znakiem Falangi po wolność idziemy
De nołbadis łona bi sambadis<spojrz na siebie Gość>
Jakoś nie trafia do mnie to, że facet mógłby mieć więcej kosmetyków ode mnie, że więcej czasu spędza w łazience, i że bedzie się upodabniał do Oliwiera J. ubierając się podobnie do niego z japonkami na czele. Chociaż telewizja taki styl promuje, to ja oświadczam, że taki styl nie jest pod żadnym względem dżusi. Może i miło popatrzeć na takich facetów z gazet, ale większość z nich wygląda jak porcelanowe laleczki, i jak tu się do takich przytulić? Eee, żadna przyjemność. Poza tym nie mogłabym być z takim facetem, dla mnie facet to facet, oczywiście niech dba o siebie, ale niech nie popada w skrajności, chyba bym się zdołowała, gdyby chodził do kosmetyczki, robił sobie pedicure i manicure ;/ - porażkowo.
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
Popieram przedmówczynię. (która pewnie zaraz usunie tego posta, bo jest obraźliwy, agresywny i zawiera za mało słów ;p)
Widocznie jestem dzikuską straszną, ale wychodzę z założenia, że heteroseksualnemu facetowi do szczęścia i przyzwoitego wyglądu, który można uznać za zadbany - w moim rozumieniu, rzecz jasna - wystarczą w zupełności podstawowe kosmetyki męskiego użytku, jak mydło, szampon, dezodorant, pasta do zębów, pianka do golenia, woda po goleniu. Starczy. Wszystkie inne bonusy, jak kosmetyczka, solarium, maseczki, peelingi, kremy na noc, na dzień, na zimę, na lato, na dzień powszedni, na święta i dni wolne od pracy i czort wie, co jeszcze, to już zdecydowana przesada. Facet ma być facetem. Kropka. A najlepiej, jeśli się do tego kompletnie nie zna na modzie, przynajmniej japonek i marszczonej koszuli nie założy ;]
metroseksualizm?? hmm ... dla kazdego to jest inne pojęcie ... dla mnie to człowiek 'zbyt ładny' , zeby nie obrazic niczyich uczuc ani przekonan to powiem prosto : spedalony ;]
Brawo!! Brawo!!! Ukłon w stronę tej Pani;D Ja osobiście nic do takich nie mam, w każdym razie jak ich widzę to mi się zawsze morda cieszy Te ich dopasowane wdzianka, obcisłe spodnie, piękne mordki, fryzurki... Mmmm:* Chwała Bogu, że moja dziewuszka takich nie lubi. Moim zdaniem zamiast do solarium powinni iść na siłownie i trochę pomachać żelastwem
_________________ When the time is worst,
Never leave my family in a jam I'm dyin first.
niby nie mam nic przeciwko matroseksualnym facetom, ale mnie raczej nie pociąga żaden wymuskany koleś, który ma więcej kosmetyków ode mnie \O.o/ tak więc to nie 'mój' typ partnera. jeszcze pół biedy jak facet po prostu dba o swoje ciało trochę bardziej, ale jak usłyszę, że nie może sobie paznokcia złamać to... nie wiem... ale swoje sobie pomyślę
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
ja do takich facetów nic nie mam. niech sobie będą. Zwyczajni, zadbani mężczyźni. Przesadą są te wszystkie kremy, odżywki, balsamy, żele, solarium, itp.
Ale niektórzy uważają, że jak facet sie ogoli, umyje, poczesze i ubierze fajnie to już jest metroseksualny a to raczej nie o to chodzi... wszystko co, kto lubi. Z umiarem, bez przesady.
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
jak dla mnie to oni nie są zwyczajnymi, zadbanymi mężczyznami. Widać inaczej można pojmować "zwyczajność" i "zadbanie".
mmmasha napisał/a:
wszystko co, kto lubi. Z umiarem, bez przesady.
to wszystko co, kto lubi czy z umiarem, bez przesady?
bro napisał/a:
Co w takim razie z kolesiami co używają pomadek bo inaczej usta im pękają?
no właśnie "bo im usta pękają" - to jest dość dobry powód, by takowych używać, gorzej gdyby używali w celu "by moje usta lśniły w promieniach słonecznych"
_________________ bo w życiu ważne jest poczucie koloru !!
'czy świat się wiele zmieni jeśli z młodych gniewnych wyrosną starzy wpannolekkichobyczajowieni?'
ja bym tak o nikim nie powiedziała, bo w używając tego określenie po prostu kogoś obrażasz tak jak nie używam określenia 'pedał' w odniesieniu do gejów. to, że nam się nie podoba, że facet jest metroseksualistą nie znaczy, że mamy posługiwać się tak obraźliwym językiem.
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
"bo im usta pękają" - to jest dość dobry powód, by takowych używać, gorzej gdyby używali w celu "by moje usta lśniły w promieniach słonecznych"
O to to to to! ;]
Pomadka ochronna na zimę IMO mieści się jeszcze w granicach podstawowych kosmetyków męskiego użytku. O ile nie jest truskawkowa, nie zostawia świetlistych refleksów, a jej zadanie polega na nawilżeniu, a nie optycznym powiększeniu ust, zatuszowaniu niedoskonałości, wygładzeniu zmarszczek bla bla bla ;p
Wysłany: 2008-02-10, 14:27
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Czasami mam wrazenie, ze wiekszosc Niemcow to metroseksualisci ;p
Mniej wiecej co trzecia godzine W-Fu slysze w szatni jak to inni chlopacy narzekaja na to, ze znowu musza sobie jadra wydepilowac, lub ze zacieli sobie nogi, rowniez przy depilacji... to jest dopiero porazka! Zwlaszcza patrzac na wiek...
_________________ Interrupted conversion
Blinded mind in fear
Borders on borders
Reality fragmented in beliefs
Co w takim razie z kolesiami co używają pomadek bo inaczej usta im pękają?
no właśnie: bo im usta pękają.
pomadka ochronna jest jak najbardziej wskazana; całowanie się z kolesiem, którego usta są non stop spierzchnięte, popękane to nic przyjemnego gorzej jak facet używa kredki do oczu, bo "chce je podkreślić, żeby ładnie wyglądały"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum