no wg mnie bardzo dobrze ze faceci o siebie dbaja chodza do kosmetyczki itp ale bez przesady rozumiem raz na miesiac badz jeszcze rzadziej ale nie raz w tygodniu czy jeszcze czesciej
najgorsze czego nie popieram to chodzenie na solarium tak jak u facetow czy u kobiet
a przepraszam czy metroseksualny to taki ktory kocha sie w metrze :lol:
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Dbać o siebie - tak.
Solarium, kosmetyczka, manikiur, wyrywanie brwi, japonki i pieron wie co jeszcze - nie.
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
Nie wiem, to już takie jakieś moje osobiste skrzywienie, dla mnie to typowo kobieca rzecz, która facetowi pasuje jak różowa torebka na ramie. Ale to rzecz gustu chyba.
_________________ this is my church, for tonight God is a DJ
co cie nie zabije, to cie wzmocni. chyba, że w końcu cie zabije.
fuck it, dude.. let's go bowling
mi metrosi nie przeszkadzają. jak długo to nie przekracza granic dobrego smaku, tylko dodaje wdzięku. zresztą przez krótki czas też byłem taki dbającym o siebie powyżej ogólnospołecznej normy, więc jak miałbym po innych jeździć?
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
Czasem też mam takie zapędy, ale to jeszcze nie jest metro. Zresztą weź tu ustal normę ogólnospołeczną dbania o siebie - jak więcej niż jeden rodzaj peelingu, dwa różne kremy nawilżające albo ponad godzina spędzonego czasu przed lustrem to już metroseksualizm?
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Wysłany: 2006-03-27, 20:36
metroseksualizm?? hmm ... dla kazdego to jest inne pojęcie ... dla mnie to człowiek 'zbyt ładny' , zeby nie obrazic niczyich uczuc ani przekonan to powiem prosto : spedalony ;]
dla mnie facet to facet ... ma mówic jak facet , zachowywac sie jak facet i jak facet wygladac ... oczywiscie ma sie myc , chodzic do fryzjera , ładnie pachniec , ogolnie ma byc zadbany , wiedziec co pasuje facetowi a co nie , ale nie kosmetyczka , zadne solarium , zadne paznokcie , zadne maseczki ... no cholera jasna co to ma byc ?? konkurs pięknosci dla ubogich? ;/ wogole mnie to nie bawi .. a raczej smieszy i irytuje ...
bo mnie nie interesuje wyglad jego brwi czy skórek wokol paznokci ... tylko to co ma w głowie ... ;]
metro mi zupełnie nie przeszkadza, chyba, że facet ma kształt szczęki taki, jakiego ja nie trawię... ale to moje zwichnięcie
wprawdzie nie potrafiłabym chyba żyć z metro... ale popatrzeć mogę jesli ktoś to lubi, to czemu nie? jesli jest modelem, to to ekstra, niech o siebie zadba... chociaz "polski hydraulik" jest wg mnie... eee... oblesny
mało ambitna wypowiedź, ale dziś dzień spałam mniej-więcej 2 godziny i mi to cokolwiek mało
_________________ A za zakrętem czekał... Kret!
+___+
Dobry Kret nie jest zły
Ich sprawa.
Choć niekoniecznie przekonuje mnie koleś z wydepilowanymi brwiami [i niewiadomo, czym jeszcze.], w różowej bluzce i żółtych japonkach, kręcący du.p. i myślący, że wszystkim się podoba.
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
tutaj jest subtelna różnica między dbaniem o siebie a brakiem smaku, o którym pisałem wcześniej. chociaż rzekomo la guste ca ne discute pas. bez akcentów i kalecząc.
_________________ pewnego dnia postanowiłem zmienić swoje życie. przestać pić, rzucić palenie, zacząć chodzić na siłownię i zdrowo się odżywiać.
a jak facet chodzi w stringach to tez to uwazasz za skrzywienie??
no teraz zes wystrzelil nigdy w zyciu stringi na mojej pupie
a szczerze wam powiem gdybym mial pieniadze to tak raz w miesiacu moze nawet rzadziej chodzilbym sobie do kosmetyczki ale nie zeby nie wiadomo co mi robila ale tylko paznokcie, zadne brwi czy co tak lolinka wymieniala zawsze mialem jakies takie zboczenie do paznokci
_________________ Chwal się sam - bo zaczną chwalić cię inni, którzy się gówno znają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum