Wysłany: 2008-05-05, 13:21
Polecający: google
Mnie trochę drażni ta nagonka na emo.
Nie można wszystkich oceniać po ubiorze,czarnych paznokciach czy bluzie w czaszki.
Mam bardzo dobrą koleżankę ,która lubi ten styl,pisze z nią już dluższy czas, ale jest bardzo sympatyczna i wesoła (;
Oczywiście moda na emo wzrasta,gazetki typu Bravo ją podsycają [kup czarną kredke i lakier a będziesz EMO!] .
Wszystko jest zabawne,szpan rośnie,trzeba być dziekiem mroku,trzeba wykazać się emocjami ,zrobić kolczyka w wardze i cool
Do tego to ja mam mieszane uczucia, z jednej strony jak widzę taką dziewczynkę,czy chłopaka ,albo czytam opisy na fotce,to aż mnie coś ściska,ale z drugiej przecież ich życie.
Nie szkodzą raczej.
_________________ 'Na pewno każdy chodź raz
Utracił wiarę jak ja
Obym nie bliżej stał
Sennego dnia w królestwie mroku...''
no własnie osttanio straszna plaga sie zrobila kazdy che byc emo kazdy chce miec opaske w kropeczki bo to takie cool szczerze mi to juz dupa wylazie gdzie sie nie obruce widze tych ekhe panow ktorzy wygladaja jak kobity ... niekiedy nawet ich juz nie rozruzniam ;/ czarne wloski zaczesane na oczy, i w ciul innych badziewi u was tez taka plaga ? co o tym sadzicie ?
To chyba wszędzie tak.. Ja też to zauważłam.. U mnie w szkole to normalnie sie nie da ) Wszedzie tego pełno.. Ale nie mam nic przeciwko.. tylko to troche zenujące jak kazdy udaje kogos kim nie jest i nie ma własnego stylu
Dzięki Bogu już wyszłam ze szkoły i nie musze patrzeć na te szkarady :lol:
Fakt faktem może i co niektórzy mają właśnie taki styl... ale ogólnie rzecz biorąc jeden wzoruje się na drugim i ta "inność" oraz "oryginalność" zrobiły się bardzo oklepane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum