ekhm.
Mój brat zawsze tak ładnie mówi:
Emowca wal z gumowca ;P
I ja też jestem tego zdania [:
Tzn. mało mnie obchodzi to jak chodzą ubrani, jaki mają makijaż, jak im się to podoba to ok.
Wkurza mnie to, że większość przedstawicieli tego hmmm... powiedzmy, że w tej chwili to już stylu... ma takie dziwne upodobania... np. jak dla mnie tnięcie się żyletką nie jest normalne.
_________________ Bo ja czasem jestem _ wilkołakiem _ xD
Wkurza mnie to, że większość przedstawicieli tego hmmm... powiedzmy, że w tej chwili to już stylu... ma takie dziwne upodobania... np. jak dla mnie tnięcie się żyletką nie jest normalne.
em... a bardzo się zdziwisz, kiedy ci powiem, że to stereotyp?
ekhm.
Mój brat zawsze tak ładnie mówi:
Emowca wal z gumowca ;P
I ja też jestem tego zdania [:
Tzn. mało mnie obchodzi to jak chodzą ubrani, jaki mają makijaż, jak im się to podoba to ok.
Wow. Nie ma to jak tolerancja zbudowana na kompletnej wolności od stereotypów i uprzedzeń. Jaki masz dowód na to, że większość emo się tnie?
Witam!! Od kilku dni naszło mnie coś na emo. Tylko nie wiem jak sie ubierać. Czy wszystko musi być czarne?? Jestem blondynką i nie chce mieć czarnych włosów. Odpiszcie
Od kilku dni naszło mnie coś na emo. Tylko nie wiem jak sie ubierać. Czy wszystko musi być czarne?? Jestem blondynką i nie chce mieć czarnych włosów. Odpiszcie
Przykro nam, niestety musisz. Jeśli chcesz być emo, czarne włosy to podstawa, w przeciwnym wypadku nie będziesz tró. Ale nie martw się, jeśli nie chcesz rezygnować z blondu, możesz przejść na styl punk. Jest tak samo fajny.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Witam!! Od kilku dni naszło mnie coś na emo. Tylko nie wiem jak sie ubierać. Czy wszystko musi być czarne??
poczekaj na jakąś nową modę, nie opłaca Ci się teraz robić 'emo'. Pięknie, nic o niczym nie wiedzieć i przy tym chcieć coś demonstrować, pokazywać, zostać przedstawicielem jakiejś grupy - tylko pogratulować podejścia.
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Witam!! Od kilku dni naszło mnie coś na emo. Tylko nie wiem jak sie ubierać. Czy wszystko musi być czarne?? Jestem blondynką i nie chce mieć czarnych włosów. Odpiszcie
Nie słuchaj sis, ona sie nie zna. Nie musisz mieć czarnych włosów. Esencjonalna jest grzywka. Grzywka to jest to co każde emo miec powinno.
Ari napisał/a:
Nie słuchaj sis, ona sie nie zna. Nie musisz mieć czarnych włosów. Esencjonalna jest grzywka. Grzywka to jest to co każde emo miec powinno.
o tak tak ! ja nie mam czarnych włosów ale mam grzywke ! i mi wystarczy, wsyzscy na ulicy krzycza za mna 'emoooo' jestem z tego powodu taka szczesliwa ! ol jeaaa
owad.lezacy napisał/a:
ja nie mam czarnych włosów ale mam grzywke ! i mi wystarczy, wsyzscy na ulicy krzycza za mna 'emoooo' jestem z tego powodu taka szczesliwa ! ol jeaaa
To znaczy, że jesteś pozerką, nie powinnaś być szczęśliwa. Powinnaś cierpieć. //_v
phiii, zacofana jesteś ! współczesne emo nawet się radować może nie wiedziałaś ? : >
phiii, zacofana jesteś ! współczesne emo nawet się radować może nie wiedziałaś ? : >
Nie, ja zatrzymałam się gdzieś na etapie smutku i mhoku. Czy to znaczy, że mogę już przestać słuchać My Chemical Romance i nareszcie włączyć sobie na przykład Fasolki? Nie zabiorą mi za to legitymacji emo?
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
emo to normalni ludzie tylko może mają "inny" styl . kogo to obchodzi ?! to ich życie , ich sprawa . ja mam koleżankę emo i jest super . i tolerujcie ludzi o "innym" stylu . oni się ubierają jak im się podoba i odwalcie się od emo !!!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum