Hmmm, pamietam jak jakies 6 - 7 lat temu słuchałem m.in. takiego troszke mocniejszego punku, pomieszanego z hardrockiem.. pózniej ludzie zaczeli to nazywać emo.
Co do młodych osób którzy sie dziwnie ubierają to jakoś mi to wisi, tylko czasem śmieszy.
Co do muzyki to lubie posłuchać starych dobrych kawałków, jakoś mam miłe wspomnienia z nimi heh.. paradoks, emo ma być dołujące dla mnie było odskocznią od tych wszystkich "punkowych popierdalanek"
_________________ "w naszych źrenicach jest za mało Boga, a droga jest prosta, czy jest kręta droga?"
my czyli kto? ludzie? młodzież? normalni?
w jakim sensie inni?
inni w zachowaniu.
Tak zwane '' Gdzie moja żyletka,zaraz się potne.'' Lub tez '' Idę się zabić,do zobaczenia jutro''
Styl Emo mi nie przeszkadza,w szkole widuje często ludzi ''emo'' którzy są 'troszkę' normalni.(nie myślą ze maja 9 żyć i nie tną się codziennie)
Co do ubioru, chyba chcą wyglądać jak zombie,lub inne cmentarne coś i chcą odstraszacz swoim wyglądem.
Tak samo można by sie doczepić noszenia dredów. ciekawe jak właściciele macek by się czuli.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum