Wysłany: 2007-07-25, 20:58
Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne
Mieszkam w małym mieście i nie ma u mnie wielu emo. Jednak ze wszystkimi subkulturami jest podobnie, gdy ukażą one społeczeństwu swój styl ubierania się wielu ludzi po prostu chce być trendy i ubiera się tak jak one. Podszywają się w ten sposób pod subkulturę nie mając jej sposobu bycia, są sztuczni, bo chcą wyglądać tak jak inni i nie wyróżniać się. Tymczasem wiele subkultur przez swój styl chce wyróżnić się wśród społeczeństwa, a Ci ludzie robią coś co jest kompletnie sprzeczne z ich zamysłem, co jest według mnie idiotyczne, bo każdy powinien być sobą tudzież należeć do subkultury, która jest zgodna z jego prawdziwym sposobem myślenia, bycia.
Debile. Nawet nie wicie co to jest emo. ze sie tna, sa debilami i caly czas placza.
ja jestem emo, moje dupy to emo. mieszkamy w magazynie, wielkim, fajnym i jestesmy prawdziwymi emo. i tylko niektorzy sie tna. fryzury mamy zajebiste, kolczykie tez, ciuchy i ogolnie to emo girl i emo boy z nas.
pasi?
debile.
Debilu! Widocznie masz tak wyprany mózg ze tylko ciuchy i kolczyki są Twoim sposobem wyrazu. Do szkoły !! Emo girl , emo boy ? Sorry, ale na ulicy ja często nie wiem kto jest dziewczyna a kto chłopakiem ;] Wszyscy wyglądają tak samo i myślą ze sa fajni. Kiedyś jak ktoś był punkiem to sie wyróżniał , a teraz ? Bullshit
Nie spotkałam nikogo w moim mieście, kto by się kreował na emo - jak to dobrze, że do nas wszystko dochodzi z opóźnieniem, albo wcale
Osobiście nie podoba mi się taki styl ubierania, wyglądu, makijażu, ale kto, co lubi, kolejny powód do uśmiechu Dla mnie jest to po prostu przestylizowanie, przerysowanie, takie zwrócenie uwagi na siebie na siłę - i powtórzę się, dla mnie jest to za bardzo przerysowane.
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!'
ale emo jest trendi właśnie ;] I to emo sie ubierają w trendi ciuszki , gdyby było inaczej zakładali by brudne glany i koszulke Iron maiden ;p
ale emo jest trendi właśnie ;] I to emo sie ubierają w trendi ciuszki , gdyby było inaczej zakładali by brudne glany i koszulke Iron maiden ;p
No wlasnie! Ale emo nie ubieraja sie raczej w trendi ciuszki.. Moze jest to wykreowane .. I niektorzy biora to za tredi ale tak nnie jest... Na wybiegach mody .. Nie widzialam jeszcze Emo modelki - A uwiez ogladam najbardziej stylowy program "Fashion Tv" Codziennie ... I jakos... Nie zauwazylam Modelki np. Diora , Dolce & Gabbany , LV, G.Armani i wiele wiele innych - zeby mialy ciuszki emo.. A moda kreuje sie raczej wlasnie na takich wybiegach .. Znanych i lubianych projektnatów mody...
Wysłany: 2007-08-02, 07:12
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Hhaah smiac mi sie sie chce troszq z EMOwych facetow i lasek .Dziewczyne mozna jeszcze tak ubrac , ale facet ? Z ta grzywka . Nie no nawet nie wiem co powiedziec bo jakbym napisala to bym urazila czyjes poglady i uczucia .
No wlasnie! Ale emo nie ubieraja sie raczej w trendi ciuszki.. Moze jest to wykreowane .. I niektorzy biora to za tredi ale tak nnie jest...
jak to nie ? teraz w sklepach nie znajdziesz innych ciuchow wsyztsko w stylu emo wsytzsko w krate paski kropki, juz nie wiem gdzie mam sie ubierac porazka : P kazdy sie tak teraz ubiera bo wlasnie tak modnie.
Mopcio napisał/a:
A moda kreuje sie raczej wlasnie na takich wybiegach .. Znanych i lubianych projektnatów mody...
ubierasz sie tak jak te modelki znanyvh projektantow ? sadze ze nie. Jeden ciuszek takich projektantow kosztuje czasem niejedna wyplate. Nie sadze zeby takie ciuchy sprzedawali w zwyklych sklepach ^^
ubierasz sie tak jak te modelki znanyvh projektantow ? sadze ze nie. Jeden ciuszek takich projektantow kosztuje czasem niejedna wyplate. Nie sadze zeby takie ciuchy sprzedawali w zwyklych sklepach ^^
A skąd wiesz ze sie nie ubieram ?;-) , W zwyklych sklepach raczej nie! ... Lecz są sklepy projektantow ;-) ... A no moze kosztuje ! nie moze lecz napewno.. Ale warto miec takie ciuszki ;-) w szafie ;]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum