Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: Ptaq
2007-07-24, 20:42
Autor Wiadomość

Illidan  

Wysłany: 2007-07-25, 20:58   
   Polecający: google.pl --> forum wielotematyczne

Mieszkam w małym mieście i nie ma u mnie wielu emo. Jednak ze wszystkimi subkulturami jest podobnie, gdy ukażą one społeczeństwu swój styl ubierania się wielu ludzi po prostu chce być trendy i ubiera się tak jak one. Podszywają się w ten sposób pod subkulturę nie mając jej sposobu bycia, są sztuczni, bo chcą wyglądać tak jak inni i nie wyróżniać się. Tymczasem wiele subkultur przez swój styl chce wyróżnić się wśród społeczeństwa, a Ci ludzie robią coś co jest kompletnie sprzeczne z ich zamysłem, co jest według mnie idiotyczne, bo każdy powinien być sobą tudzież należeć do subkultury, która jest zgodna z jego prawdziwym sposobem myślenia, bycia.
....
Whatever...

animka 

Wysłany: 2007-07-25, 21:00   

Ja jeszcze nie widziałam EMOwca na Sieradzu. :>

An. 
Gość

Wysłany: 2007-07-26, 10:28   

Debile. Nawet nie wicie co to jest emo. ze sie tna, sa debilami i caly czas placza.
ja jestem emo, moje dupy to emo. mieszkamy w magazynie, wielkim, fajnym i jestesmy prawdziwymi emo. i tylko niektorzy sie tna. fryzury mamy zajebiste, kolczykie tez, ciuchy i ogolnie to emo girl i emo boy z nas.
pasi?
debile.

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-07-27, 18:30   

Debilu! Widocznie masz tak wyprany mózg ze tylko ciuchy i kolczyki są Twoim sposobem wyrazu. Do szkoły !! Emo girl , emo boy ? Sorry, ale na ulicy ja często nie wiem kto jest dziewczyna a kto chłopakiem ;] Wszyscy wyglądają tak samo i myślą ze sa fajni. Kiedyś jak ktoś był punkiem to sie wyróżniał , a teraz ? Bullshit

Psycho Krusher  

Wysłany: 2007-07-27, 19:11   

Daj spokój lolinka, to ewidentna podpucha jest. Prawdziwy emo nie najechałby na nas tylko siadł w kąt i sie popłakał. :]

Kliknij tu po więcej fotek ;*

Mopcio  

Wysłany: 2007-07-27, 22:51   
   Polecający: Google ;]

Poszczelona napisał/a:
szczerze mi to juz dupa wylazie gdzie sie nie obruce widze tych ekhe panow ktorzy wygladaja jak kobity

=/ No przykro Mi Kazdy ma swoj styl & gust .. nie wszyscy muszą sie ubierać w "Trendi" ciuszki ...
"O gustach sie nie dyskutuje! " -zacznijmy od tego ;)

Ps: Ja lubie EMO i dlatego podeszlam do tego tak EMOcjonalnie ;-) Heh Lol ;)

[ Dodano: 2007-07-27, 22:55 ]
Psycho Krusher napisał/a:
Każda subkultura ma swoje dziwactwa

Popieram !!!!

[ Dodano: 2007-07-27, 22:57 ]
farbenheit napisał/a:
Na EmOpUnKoWcA się zrobił richie z Us FaJf. Jest teraz taki mohrczny.

Yyy do niego tak to nie pasuje ze .. No Comment xD hehe

lolinka  

Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2007-07-27, 23:24   

Cytat:
=/ No przykro Mi Kazdy ma swoj styl & gust .. nie wszyscy muszą sie ubierać w "Trendi" ciuszki ...

ale emo jest trendi właśnie ;] I to emo sie ubierają w trendi ciuszki , gdyby było inaczej zakładali by brudne glany i koszulke Iron maiden ;p

Colorblind  

Wysłany: 2007-07-27, 23:49   

Nie spotkałam nikogo w moim mieście, kto by się kreował na emo - jak to dobrze, że do nas wszystko dochodzi z opóźnieniem, albo wcale ;)
Osobiście nie podoba mi się taki styl ubierania, wyglądu, makijażu, ale kto, co lubi, kolejny powód do uśmiechu :) Dla mnie jest to po prostu przestylizowanie, przerysowanie, takie zwrócenie uwagi na siebie na siłę - i powtórzę się, dla mnie jest to za bardzo przerysowane.

'Wszystko przebiega zgodnie z moim planem. Jestem bezwzględnie inteligentny!' :luka:

wszystko mnie bolly ;D

Mopcio  

Wysłany: 2007-08-02, 00:56   

lolinka napisał/a:
Cytat:
ale emo jest trendi właśnie ;] I to emo sie ubierają w trendi ciuszki , gdyby było inaczej zakładali by brudne glany i koszulke Iron maiden ;p
:zdziwko:
:zdziwko:

No wlasnie! Ale emo nie ubieraja sie raczej w trendi ciuszki.. Moze jest to wykreowane .. I niektorzy biora to za tredi ale tak nnie jest... Na wybiegach mody .. Nie widzialam jeszcze Emo modelki - A uwiez ogladam najbardziej stylowy program "Fashion Tv" Codziennie ... I jakos... Nie zauwazylam Modelki np. Diora , Dolce & Gabbany , LV, G.Armani i wiele wiele innych - zeby mialy ciuszki emo.. A moda kreuje sie raczej wlasnie na takich wybiegach .. Znanych i lubianych projektnatów mody...

:oczami: :spi:

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-02, 07:12   
   Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni

Hhaah smiac mi sie sie chce troszq z EMOwych facetow i lasek .Dziewczyne mozna jeszcze tak ubrac , ale facet ? Z ta grzywka . Nie no nawet nie wiem co powiedziec bo jakbym napisala to bym urazila czyjes poglady i uczucia .

Śmiej Sie Prosto w Twarz Wszystkim Szmatom !

owad.lezacy  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-08-02, 16:36   
   Polecający: google

Mopcio napisał/a:
No wlasnie! Ale emo nie ubieraja sie raczej w trendi ciuszki.. Moze jest to wykreowane .. I niektorzy biora to za tredi ale tak nnie jest...

jak to nie ? teraz w sklepach nie znajdziesz innych ciuchow wsyztsko w stylu emo wsytzsko w krate paski kropki, juz nie wiem gdzie mam sie ubierac porazka : P kazdy sie tak teraz ubiera bo wlasnie tak modnie.
Mopcio napisał/a:
A moda kreuje sie raczej wlasnie na takich wybiegach .. Znanych i lubianych projektnatów mody...

ubierasz sie tak jak te modelki znanyvh projektantow ? sadze ze nie. Jeden ciuszek takich projektantow kosztuje czasem niejedna wyplate. Nie sadze zeby takie ciuchy sprzedawali w zwyklych sklepach ^^

biegam w bikini po całym mieście, gdzie jest mój wróg dajcie go nareszcie : > !
miau miau miau !

ręceprecz odtybetu !

Mopcio  

Wysłany: 2007-08-02, 16:39   

Poszczelona napisał/a:
ubierasz sie tak jak te modelki znanyvh projektantow ? sadze ze nie. Jeden ciuszek takich projektantow kosztuje czasem niejedna wyplate. Nie sadze zeby takie ciuchy sprzedawali w zwyklych sklepach ^^

A skąd wiesz ze sie nie ubieram ?;-) , W zwyklych sklepach raczej nie! ... Lecz są sklepy projektantow ;-) ... A no moze kosztuje ! nie moze lecz napewno.. Ale warto miec takie ciuszki ;-) w szafie ;]

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-02, 17:09   

No to faktycznie masz sie czym chwalic ... :D Mnie jakos nie obchodzą jacys tam PRADY czy coś tam ... Smieszne to jest troche ... No Comennt

Mopcio  

Wysłany: 2007-08-02, 17:25   

SweetHeart napisał/a:
No to faktycznie masz sie czym chwalic ...

Kto tu powiedzial o chwaleniu sie... -.-- ... Stwierdzzam fakty i tyle.. A po zatym to temat o modzie emo .. wiec nie wykraczajmy :]

SweetHeart  

Wysłany: 2007-08-02, 18:30   

Ale sama zaczełas :) Ja nie mam nic do tej mody ... Wiec pozostaje tylko czekac az przeminie moda i tylko prawidziwi Emowcy przetrwaja

Odpowiedz do tematu