A skąd wiesz ze sie nie ubieram ?;-) , W zwyklych sklepach raczej nie! ... Lecz są sklepy projektantow ;-) ... A no moze kosztuje ! nie moze lecz napewno.. Ale warto miec takie ciuszki ;-) w szafie ;]
W szafie? Zeby się na nie patrzeć i ślinić na samą mysl "ile pieniędzy na nie wydałam"?
A kupowanie ubrań dla marki to, za przeproszeniem, kretynizm jest.
Ja tam takich ciuszków w szafie nie chciałabym mieć, a co dopiero w nich chodzić? Wydać niewyobrażalną sumę na jakąś spódnicę? Musiałoby mnie przegrzać
_________________ 'jesteśmy jak bratki pośród pola chwastów'
'W głowie mi się przepaliły wszystkie bezpieczniki, szlag trafił święty spokój, roztrzaskał lczniki'
modne czy nie,mi tam oni nie przeszkadzaja...niby kazdy ma swoj styl a nie kazdy emo jest przeciez pozerem...mnie tam sie oni nawet podobaja <o ile nie maja na twarzy 5kg tynku>
_________________ bez najmniejszych szans w pijackim szale rujnując cały świat... ^^
Mowiac w szafie .. Nie mialam na mysli .. ze maja lezec... Lepsze takie cciuszki przynajmniej wiesz ze troche je ponosisz .. a a nie .. kilka dni .. albo po praniu szmata sie zrobi..
Wysłany: 2007-08-17, 11:12
Polecający: Dzięki Google i Mojej Wyobraźni
Colorblind,
Colorblind napisał/a:
Ja tam takich ciuszków w szafie nie chciałabym mieć, a co dopiero w nich chodzić? Wydać niewyobrażalną sumę na jakąś spódnicę? Musiałoby mnie przegrzać
Dokladnie :) Trzeba by miec cos z głowa nie tak ... ale jezeli ktos lubi ... wydawac na emo ciuchy to prosze bardzo
panna-nielegalna, eheh daj spokoj z Emo Nie przegadasz ich , sorry ale pewnie zaraz sie pojdzie poryczec i pociąć
Hmmm....EMO dotarlo do nas u mnie np w miescie sa emo a zwlaszcza pelno EMO jest w niemczech....mi to nie przeszkadza ale mi sie to z TOKIO HOTEL KOJARZY!!!!wrr....
a zwlaszcza chlopacy wygladaj tak samo a zwlaszcza feyzura....troche mi sie to pozerskie wydaje...ale dobra kazdy ma swoje zdjanie na ten temat;)
Wysłany: 2007-09-08, 15:42
Miałem w klasie jednego EMO! haahah
Chłop spoko był nie powiem, lecz ubiór to smieszny.
Dupa na wierzchu.
Przypomniało mi się coś.
Raz idę korytarzem z kolegą a tu stoi drugi kolega z klasy - EMO - spotnie niżej od posladków.
Bokserki widać. Patrzę a on na dupie ma brązowo! Obsrane gacie!
Emo jak z bajki ahhaha myslałem ze padne ze smiechu.
Moda na Emo hmm... Podaba mi się styl IMO Moim zadamiem jeśli ktoś jest Emo tylko i wyłącznie że to jest modne to ... ( | ) W tym stylu podoba mi się ubiur makijarz i włosy . Jest tu jakiś Emo jeśli tak to może mi napisać dokładnie co za sobą niesie bycie Emo? jakie co dlaczego, jakie ma przekonania ? Coś niby wiem na ten temat ale bardzo mało. Z góry dzięki za info !
Pozdrawiam
PS. Dziewczyny Emo są super
emo porazka nieno niby nic nie mam do emo ale niezbyt fajnie to wyglada ;]
_________________ CAPOEIRA to nie tylko walka,
To także zabawa,
Miłość,
Gra o życie,
Więc kochaj Ją,
Nie patrząc jaka jest,
A Ona zawsze
Będzie przy Tobie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum