• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Martina  

Zaproszone osoby: 12
Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-09-11, 18:31   
   Polecający: epuls.pl

a kto może ocenić, czy mój biust jest dobry do takiej bluzki, czy już za duży? :( będę musiała zainwestować też w zamszowe botki i szyfonowe bluzeczki. mrrr. nie mogę się doczekać ^^
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2008-09-11, 19:26   

Colorblind napisał/a:
Jednak się pocieszam, będę rozpoznawalna wśród tych krat, żabotów itp. łiii ;D
Łiiii, ja też, ja też ^^ ale w sumie pasowałoby o coś ładnego, jesiennego wzbogacić szafę. A ja tak nie cierpię łażenia po sklepach ;P
Martina napisał/a:
zamszowe botki
Najgorsze jest to, że takie buty potrafią wyglądać naprawdę świetnie. Ale na jesień to one się nadają jak kożuch na lato ;P przemokną po przejściu dwóch metrów w deszczu.

need a hug.
anyone?

Ostatnio zmieniony przez Sol 2008-09-11, 21:17, w całości zmieniany 1 raz  

Colorblind  

Wysłany: 2008-09-11, 19:46   

Sol napisał/a:
Ale na jesień to one się nadają jak korzuch na lato ;P
ale właśnie zamszowe botki są idealne na lato, ja nie wiem, czemu w gazetach każą je nosić w porze jesiennej, wszak tyle dziewczyn chodzących po mieście w króciutkich spódniczkach, w upale, w skwarze słońca nie może się mylić - najlepsze zestawienie - mini, upał i zamszowe botki, albo kozaczki z futerkiem, niby to takie buty, a w lecie znajdą swe zastosowanie.

Szkoda, że te gazetowe rady nie uwzględniają figur potencjalnych czytelniczek, radzenie każdej tego samego jest bezsensowne, a potem wyłażą kobiety na ulicę i wyglądają okropnie ;/

'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!'
wszystko gra

sis  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2008-09-11, 23:41   

Martina napisał/a:
a kto może ocenić, czy mój biust jest dobry do takiej bluzki, czy już za duży? :(
Ja - najstarsza starowinka, doświadczona przez życie, modę i babskie pisma. I zrobię to z radością: A i B w żabocie będzie wyglądać dobrze (ha! jestem ocalona! xD), C wzwyż odpada. Tzn. odpada, jeśli cenisz sobie doznania estetyczne swoje i reszty ludzkości, jeśli ludzkość jest Ci obojętna, możesz nosić nawet przy rozmiarze XYZ (o który jednakowoż Cię nie podejrzewam^^). Zresztą chrzanić ludzkość, grunt to być modnym! O!
Colorblind napisał/a:
Szkoda, że te gazetowe rady nie uwzględniają figur potencjalnych czytelniczek, radzenie każdej tego samego jest bezsensowne, a potem wyłażą kobiety na ulicę i wyglądają okropnie ;/
Nie szkodzi. Są modne? Są. To najważniejsze.

Z wieści, którymi muszę się z Wami, dziewczęta, podzielić: kupiłam sobie bluzkę z krótkim rękawem. Bezżabotową, nieszyfonową. Czarną. Z żółtym nadrukiem. Teraz czuję się jak rebeliantka ;> Ha!
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Martina  

Zaproszone osoby: 12
Ostrzeżeń:
 1/3/5

Wysłany: 2008-09-12, 05:56   
   Polecający: epuls.pl

sis napisał/a:
A i B w żabocie będzie wyglądać dobrze (ha! jestem ocalona! xD), C wzwyż odpada.
<idzie się powiesić>
nici z bycia modną ;(( wszystko przez cycki, aaaaaa ;(((( a tak je lubiłam ;(

sis napisał/a:
Z wieści, którymi muszę się z Wami, dziewczęta, podzielić: kupiłam sobie bluzkę z krótkim rękawem. Bezżabotową, nieszyfonową. Czarną. Z żółtym nadrukiem. Teraz czuję się jak rebeliantka ;> Ha!
na stos! na stos z nią! czarownica! na stos!
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..

lolinka  

Wysłany: 2008-09-12, 21:36   
   Polecający: bierdonka

ej ! ale pamietajcie o swoich pupilach bo ich ez moda nie omija! Zebyście nie wyszły na "te co nie wiedzą" na spacerze!

modny w tym sezonie deseń militarny, w sam raz na wypad do lasu czy pole minowe ...

a tu super modna arafatka! tak sie ubieraja gwiazdy!!

a tutaj ostatni hit - motywy folkowe

and fajnli! bajecznie modna szkocka krata !!

Fantasmagoria  

Wysłany: 2008-09-12, 21:59   

oł je , ja dziś też zaopatrzyłam się w gazetę i wiem co jest teraz modne :D jak sie okazuje Colorblind nie poznała wszystkich hitów nadchodzącej jesieni :D a oto i one:
obowiążkowe są kryjące rajstopy,a do nich np. wspomnienie lata, czyli wspaniale krotkie spodenki. xD oczywiście, jeżeli nie uważamy tego zestawu za odpowiedni, to [konieznie do tych kryjacych rajstop] zakladamy jak najkrotsza, jak najzwiewniejsza sukienke [brrr,a ja myslalam, ze sie coraz chlodniej robi ;) ]. W szafie obowiązkowo powinna zagościć wąska spódnica [w przeciwienstwie do hitu z poprzedniego sezonu nie musi już mieć podniesionego stanu:p]. A teraz cos, co przykłuło znacznie moją uwagę. Mianowice bluzka z wiązaniem, czyli z kokardą pod szyją. Im wieksza, tym modniej, of course ;]. Jak już wspomniano, to musimy zaopatrzyć się w szerokie spodnie, ale najlepiej w naturalnym kolorze [?] . i okazuje się Sis że najparwdopodobniej nie jesteś aż taką rebeliantką ;) pod warunkiem, że Twoja koszulka jest luźna :D w tym sezonie mile widziane są t-shirty z wyrazistym nadrukiem, ale nie powinny być dopasowane ;D prócz tego powinnyśmy zaopatrzyć sie w męską marynarkę ,w już wspomniane tony kratki, oraz botki, najlepiej sznurowane :D ponaddto do łask wraca folk.
Nalezy tez zaopatrzyć się w dość długi sweter [za tyłek jakoś] i nosić go na nagie ciało {bielizna wg uznania ;) }, do tego kozaczki i komplet gotowy xD hitem stały się także ażurowe rajstopy,apaszki, paseczki łańscuszkowe w ilości 2 na raz ;)
należy mikoswać fasony, delikatne i cięzkie tkaniny... itd itd

hm, podsumowując, jej jesieni można nosić najprawdopodobniej wszystko xD hm. po dłuższym zastanowieniu dodam - oprócz jeansow xD
Fiodor Dostojewski

sis  

Wysłany: 2008-09-12, 22:21   

lolinka napisał/a:
Zebyście nie wyszły na "te co nie wiedzą" na spacerze!
Dzięki Ci, dobra kobieto :padam: Ocaliłaś nas przed potężnym obciachem.
Jedyny problem polega na tym, że zgodnie z wrzuconymi przez Ciebie zdjęciami pies, aby był modny, musi być wielkości i urody szczura. I tu, cholera, pojawia się problem w przypadku mojego pupila ;/ Ale nic to, dzięki Tobie wiem już, co zwierz nosić powinien, jakby ktoś znalazł gdzieś kaszubski pusiorek dla psa, proszę o cynk. Niech i on prezentuje się modnie.
Fantasmagoria napisał/a:
jeżeli nie uważamy tego zestawu za odpowiedni, to [konieznie do tych kryjacych rajstop] zakladamy jak najkrotsza, jak najzwiewniejsza sukienke
Po próbie wizualizacji tego zestawu mogę stwierdzić z całą stanowczością, że to może być cudo. Oł je.
Fantasmagoria napisał/a:
Mianowice bluzka z wiązaniem, czyli z kokardą pod szyją. Im wieksza, tym modniej, of course ;]
A można zastąpić ją kryzą? Taką a la Ludwik któryś tam? Mam poważne podejrzenie, że to dopiero może być hit. Kokardy zostawmy mięczakom, wyprzedźmy trendy!
Fantasmagoria napisał/a:
i okazuje się Sis że najparwdopodobniej nie jesteś aż taką rebeliantką ;) pod warunkiem, że Twoja koszulka jest luźna :D
A teraz to mnie zmartwiłaś. Pocieszam się tym, że luźna nie jest, więc drobny pierwiastek rebelii ocalić mi się udało. Który też pewnie jest aktualnie w modzie ;>
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Colorblind  

Wysłany: 2008-09-12, 22:28   

lolinka napisał/a:
a tu super modna arafatka! tak sie ubieraja gwiazdy!!
już wiem, jak będę tej jesieni ubierać swojego psa, myślę, że będzie mi dozgonnie wdzięczny ^^
Fantasmagoria napisał/a:
W szafie obowiązkowo powinna zagościć wąska spódnica [w przeciwienstwie do hitu z poprzedniego sezonu nie musi już mieć podniesionego stanu:p].
w szczególności polecana paniom, które mają szerokie biodra :luka:
Fantasmagoria napisał/a:
wspaniale krotkie spodenki. xD oczywiście, jeżeli nie uważamy tego zestawu za odpowiedni, to [konieznie do tych kryjacych rajstop] zakladamy jak najkrotsza, jak najzwiewniejsza sukienke
niech zgadnę, rajstopki mają być kolorowe, wzorzaste? ;> Ja się na to piszę, to nic, że będzie chłodno, zimno, deszczowo i w ogóle - będę modna ;] za wszelką cenę.
Fantasmagoria napisał/a:
Mianowice bluzka z wiązaniem, czyli z kokardą pod szyją. Im wieksza, tym modniej, of course ;]
boję się, ale czego się nie robi dla bycia modną? ;> i do tego kwiaty we włosach i można ruszać w miasto ;D
Fantasmagoria napisał/a:
alezy tez zaopatrzyć się w dość długi sweter [za tyłek jakoś] i nosić go na nagie ciało
i tak ubrana mogę iść na wykłady xD

Boje się tej jesieni, poważnie! I tego, co wyjdzie na ulicę :|

wszystko gra

sis  

Wysłany: 2008-09-12, 22:39   

Colorblind napisał/a:
już wiem, jak będę tej jesieni ubierać swojego psa, myślę, że będzie mi dozgonnie wdzięczny ^^
Tak. Wdzięczność prawdopodobnie okaże Ci, zagryzając Cię. W każdym razie ja bym zagryzła :luka:
Colorblind napisał/a:
boję się, ale czego się nie robi dla bycia modną? ;> i do tego kwiaty we włosach i można ruszać w miasto ;D
Zwłaszcza w styczniu xD
Colorblind napisał/a:
Boje się tej jesieni, poważnie! I tego, co wyjdzie na ulicę :|
A ja czekam z niecierpliwością. Połączenie tych wszystkich apaszek, ażurków, arafatek z kokardami, swetrami za tyłek, rajstopkami, kratką i na to wszystko folkiem może być niezapomnianym doznaniem estetycznym i niewyczerpanym źródłem radości.

Niech już będzie jesień!
Chłopiec zjada łyżeczką

grlało, matulu

Colorblind  

Wysłany: 2008-09-12, 22:45   

sis napisał/a:
Tak. Wdzięczność prawdopodobnie okaże Ci, zagryzając Cię. W każdym razie ja bym zagryzła :luka:
nawet jeśli, to jak on będzie wyglądał modnie!! Widzisz te nagłówki? Modny pies :luka: zawsze!!
sis napisał/a:
Zwłaszcza w styczniu xD
w styczniu to będzie kolekcja zimowa ;] w której znając życie będą królować japonki :oczami:
sis napisał/a:
A ja czekam z niecierpliwością. Połączenie tych wszystkich apaszek, ażurków, arafatek z kokardami, swetrami za tyłek, rajstopkami, kratką i na to wszystko folkiem może być niezapomnianym doznaniem estetycznym i niewyczerpanym źródłem radości.
no i właśnie tego się boję, poważnie. Moda mnie poraża, tyle wszystkiego napacianego i po co to? Komu to do szczęścia? Panie będą wyglądać tak samo i co gorsza będą straszyć, a do tego jeszcze panie, które zapomną o swojej figurze i będą ubierały się we wszystko, co modne. Boję się, to będzie straszne.

wszystko gra

Karczoch  

Wysłany: 2008-09-13, 00:18   

ale się naczytałam, uh. stwierdziłam, że daleko mi do modności chlip ;C
ale pomalowałam sobie dziś spodnie lakierem do paznokci we wzorki, może to się tez zalicza do czegoś modnego...? :luka:

Umysłowa konsumpcja towaru taśmowego. ^^

przytyłam pół kilo.

Fantasmagoria  

Wysłany: 2008-09-13, 09:33   

Colorblind napisał/a:
panie, które zapomną o swojej figurze i będą ubierały się we wszystko, co modne

tia... Nie potrafie zrozumiec tego, że kobiety są wstanie poświęcić wszelkie wrażenia estetyczne zarówno otoczenia jak i swoje tylko po to by wyglądać modnie... Niemal wszędzie widzę te biedne ofiary mody, a teraz przybędzie ich jeszcze przybędzie. Ale czego sie nie robi, by wyglądać trendy ;)

sis napisał/a:
A można zastąpić ją kryzą? Taką a la Ludwik któryś tam? Mam poważne podejrzenie, że to dopiero może być hit. Kokardy zostawmy mięczakom, wyprzedźmy trendy!

hm, tak sie zastanawiam i właściwie jest spora szansa, że masz rację ! noo, to kto tej jesieni będzie odważnym trendsettlerem? ;)

Colorblind napisał/a:
niech zgadnę, rajstopki mają być kolorowe, wzorzaste? ;> Ja się na to piszę, to nic, że będzie chłodno, zimno, deszczowo i w ogóle - będę modna ;] za wszelką cenę.

ach, przy wyborze fasonu rajstop możemy się psłużyć wolną wolą [chyba, ze elegancko, to obowiazkowo czarne;p] byleby byly kryjące xD

omg, też się boję :|
Fiodor Dostojewski

Colorblind  

Wysłany: 2008-09-13, 12:34   

Dziś widziałam ofiarę mody jesiennej ;D - piękny widok, wyobraźcie sobie kobietę ubraną w rozkloszowaną spódnicę w szkocką kratę i do tego rajstopki wzorzaste - kolorowe trójkąciki, i te rajstopy pasowały do tej spódnicy jak pięść do nosa, ale ja nie jestem modna, więc co ja mogę wiedzieć ;p - co kto lubi, ale żeby to się nie gryzło ze sobą! ;]
Fantasmagoria napisał/a:
kobiety są wstanie poświęcić wszelkie wrażenia estetyczne zarówno otoczenia jak i swoje tylko po to by wyglądać modnie
przyjąć jeszcze można taką wersję, że one po prostu nie zdają sobie sprawy z tego, że wyglądają fatalnie ^^

wszystko gra

Odpowiedz do tematu