Wysłany: 2008-09-01, 12:50 Moda na Jesień Polecający: dzięki sobie :D
Co doradzacie mi aby na jesień , ubrać się ładnie modnie no i podkreślając figurę, oraz jakie kolorki? Modnym trzeba być zawsze, a na zakupy wybrać się to trzeba i wiedzieć co kupić
Co doradzacie mi aby na jesień , ubrać się ładnie modnie no i podkreślając figurę, oraz jakie kolorki?
ciekawe jak można dobrze doradzić ubranie, krój, który podkreśliłby Twoją figurę skoro nie wiemy jak wyglądasz ;] naprawdę jasnowidzami nie jesteśmy.
Jeśli chodzi o jesienne stroje to jak dla mnie niech każda kupi to, co jej się najbardziej podoba, przy założeniu, że będzie się dobrze w tym czuła i fason będzie jej pasował ;] - ale odkrywczą myśl napisałam ;]
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
żartujesz sobie? to nie jej się ma podobać przecież, tylko wszystkim dookoła.. ;p
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
żartujesz sobie? to nie jej się ma podobać przecież, tylko wszystkim dookoła.. ;p
w takim razie należy zakupić mnóstwo mądrych kobiecych gazet, na kilkunastu stronach prezentują modelki to, co jest hitem tego jesiennego sezonu, dodatkowo modne kolory, dodatki itp. Voila, zakupić gazetę, a potem wg niej kupować ciuchy ;]
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Wysłany: 2008-09-09, 19:33
Polecający: bierdonka
Colorblind napisał/a:
Voila, zakupić gazetę, a potem wg niej kupować ciuchy ;]
ohhohoooo taaaa jakby kupowac wg gazety to trzeba by miec bogatego wujka w Amełyce który bedzie to sponsorował bo niestety ale ceny podawane przy kazdym zdjęciu kiecki w Cosmo czy innym Glamour są kosmiczne i nie na moja biedna i dziurawa kieszeń;p tylko na gazete mnie stac ;p
Wysłany: 2008-09-09, 19:37
ha ha lolinka skad ja to znam xD gdy spojrzałam na cene torebki w jednej z powyzszych gazet to malo nie padłam z wrazenia, ze takie nic, a moze kosztować kilka tys xD ale nie martwmy się. Proponują nam rowniez najmodniejsze jesienne sukieneczki warte juz nie kilka a kilkanascie tysiecy, buty, ktore cenowo doskonale wspolgraja z proponowana torebka, oraz oczywiscie nieodzowne o kazdej porze roku okulary Dior! xD
po prostu ubierz sie w to co Ci sie podoba xD
_________________ 'Być bohaterem przez minutę, godzinę,
jest o wiele łatwiej niż znosić trud
codzienny w cichym heroizmie.'Fiodor Dostojewski
ale ceny podawane przy kazdym zdjęciu kiecki w Cosmo czy innym Glamour są kosmiczne
jeśli już ktoś chce się kierować radami gazet to przecież nie trzeba od razu kupować ciuchów w drogich sklepach, pokazywany jest fason, koloryt itp. - można znaleźć podobne sukienki tańsze od tych gazetowych, liczy się wszak fason, wzór itp. - a to można znaleźć nie tylko w markowym sklepie ;] no chyba, że liczy się dla niektórych metka, firma, to już nic się na to nie zaradzi ;]
Ja tam jeszcze z gazetą nie kupowałam, mam swój gust, wiem, co mi się podoba, w czym się dobrze prezentuję, w czym dobrze się czuję i to kupuję.
Wysłany: 2008-09-10, 20:49
Polecający: bierdonka
Colorblind napisał/a:
można znaleźć podobne sukienki tańsze od tych gazetowych, liczy się wszak fason, wzór itp.
no i oczywiście tak własnie robie i ja ;p I jak pojde do ZARY czy H&Mu to wiem ze znajde coś co jest modne , mnie sie podoba i nie jest kolosalnie drogie;p
I jak pojde do ZARY czy H&Mu to wiem ze znajde coś co jest modne , mnie sie podoba i nie jest kolosalnie drogie;p
Proszę Cię, kompletnie nie rozumiesz idei podążania za trendami. Ma być drogie i nie musi Ci się podobać, grunt żeby było lansowane w danym sezonie. I broń Boże kupione w H&Mie, przecież to sklep dla biedaków ^^ Prawdziwy diabeł ubiera się u Prady.
Pomijając już drobny szczegół (o którym wspomniała już Color), że to pytanie:
Rihanna napisał/a:
Co doradzacie mi aby na jesień , ubrać się ładnie modnie no i podkreślając figurę
zadane w necie brzmi wyjątkowo idiotycznie, kompletnie nie pojmuję wdziewania na siebie na siłę rzeczy, które w danym sezonie (rzekomo) koniecznie nosić trzeba. Okej, można zaopatrzyć się w mądre gazety, które podpowiedzą, jakie kolory, fasony czy dodatki będą akurat modne, ale jak dla mnie takie informacje stanowić powinny jedynie pewną bazę, inspirację do tworzenia własnych zestawów, uwzględniających indywidualne preferencje i - co najważniejsze - możliwości. Zarówno finansowe, jak i - przede wszystkim - te związane z figurą i budową ciała. Co z tego, że białe rurki mogą być w którymś tam sezonie obłędnie modne, skoro niewysoka kobieta z tyłkiem jak szafa i nogami jak kamulce ze Stonehenge zamiast fantastycznie będzie w nich wyglądała jak żałosna ofiara mody.
Trochę inwencji twórczej i pomyślunku.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
Z racji tego, że zakupiłam dziś dwa filmy bolly z mądrymi, kobiecymi gazetami to wiem już co jest modne tej jesieni. Słuchajcie i szukajcie Tak więc szerokie spodnie, takie szerokie, męskie spodnie, które swego czasu lansowała Marlena Dietrich. Do takich spodni nakłada się szyfonową bluzeczkę obcisłą, na to gruby, wełniany żakiet, jako dodatek zamszowe botki i gotowe - modne ruszamy na miasto! <Nie chcę być tak modna nie chcę, boję się> Następnie gazeta mądra informuje, że klasyczny wzór wraca do łask - zapytacie 'jaki' już spiesze z odpowiedzią, otóż elegancka krata. Modne są tej jesieni angielskie tartany jak i drobne chanelowskie pepitiki. Im więcej kraty tym jest się totalnie modną. Kolejna rada brzmi: kolorowy płaszcz mile widziany malinowy, do tego wzorzasta bluzka, czarne spodnie i voila, można ruszać w miasto. Ach i ostatni krzyk mody tej jesieni - bluzka z żabotem. Jest to ponoć numer jeden wśród bluzek. Okazuje się bowiem, że te falbaneczki przy dekolcie dodają zmysłowości, eksponują szyję i zwracają uwagę na biust.
Drogie forumowiczki, która z Was będzie modna tej jesieni? Ja z przykrością nie będę ^^
Drogie forumowiczki, która z Was będzie modna tej jesieni? Ja z przykrością nie będę ^^
Ja mogę się ewentualnie zastanowić nad tym żabotem, bo to dobre rozwiązanie dla pań skąpo obdarzonych przez naturę. W tej mądrej gazecie pewnie nie napisali, że kobietom mającym czym oddychać żaboty pasują już mniej? I szerokie spodnie mogą być.
Kratki nie lubię, szyfonu nie lubię, ale nie szkodzi. Modna kobieta wymienia przecież zawartość swojej szafy co sezon.
Drodzy forumowicze płci męskiej! Szukam bogatego męża. Wszelkie oferty proszę podsyłać na PW. Dziękuję za uwagę i zapraszam na kasting.
_________________ Częściej patrzę się na wschód
Chłopiec z rysunkową teczką
Kęsy zimowego słońca
Chłopiec zjada łyżeczką
W tej mądrej gazecie pewnie nie napisali, że kobietom mającym czym oddychać żaboty pasują już mniej?
Nie, wszak najważniejsze jest to, że dany fason jest modny, a to, że jakiejś części nie będzie pasował, cóż z tego - liczy się bycie na czasie.
Właśnie wyczytałam, że kolorem tej jesieni jest róż, co mnie ogromnie cieszy, ale róż połączony z beżem, brązem, zielenią - tylko takie duety są mile widziane.
łuuuuuu, to czuję, że najbliższą wypłatę wydam na nowe ciuszki, mrr, różowiutkie z beżowiutkim, ch*j z tym, że noszę tylko dżinsy i czarne koszulki albo czerwoną bluzkę z długim rękawem, jedyną nie-czarną w mojej szafie. nie mogę być dłużej tak niemodna, czas wdziać spodnie w kratę i bluzkę z żabotem, najlepiej różową z beżowym, uh uh <3333333
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
bluzkę z żabotem, najlepiej różową z beżowym, uh uh <3333333
ale pamiętaj, że jeśli masz duży biust to ta bluzka z żabotem nie jest dla Ciebie, przykro mi wtedy modną się nie będzie, wina biustu, niedobry, a tititi.
Przepatrzyłam swoją szafę i wg panujących trendów modna nie będę tej jesieni, co gorsza będę się wyróżniać, krat nie mam, bluzki z żabotem zawsze mnie straszyły, a w szerokich spodniach wyglądam po prostu śmiesznie, nie na moją figurę. Jednak się pocieszam, będę rozpoznawalna wśród tych krat, żabotów itp. łiii ;D
Co do różu to lubię, ale głównie z czernią, fioletem ;] więc nawet w kwestii dobierania kolorów nie będę modna ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum