Wysłany: 2007-11-06, 09:17 moj malutki a zarazem wielki problemik:(
nie wiem co sie dzieje 2 tygodnie temu dostalam w koncu okres po 3 miechach bo tak sie zastopowala i teraz znow minelo 2 tyg a ja od nowa mam i to do tego straszne bole kiedys mialam bardzo regularna miesiaczke jak w zegarku ,nie biore zadnych tabletek jedynie przyczyna moze byc silownia na ktora uczeszczam codziennie chodz nie znam sie na tym czy to od tego:]obecnie jestem zagranica i chyba bedzie czekal mnie lekarz co o tym myslicie???
a mialas jakies inne objawy?? moze to ciaza!!! lepiej jak najszybciej idz do lekarza! ja przez trzy miesiace nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy bo miesiaczke mialam regularna!!! zycze ci powodzenia i oby wszystko bulo w porzadku!!!!!!!!!!!!
_________________ ~Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył~
Powinnaś iść do lekarza, nie odkładaj tego...
Możliwe,że siłownia ma jakiś wpływ:przemęczenie i intensywny wysiłek fizyczny. Powodów może być wiele, a siłownia do nich należy.
Pomyśl o swoim zdrowiu- nie męcz się. Idź do lekarza.
_________________ "Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...
mialas jakies inne objawy?? moze to ciaza!!! lepiej jak najszybciej idz do lekarza! ja przez trzy miesiace nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy bo miesiaczke mialam regularna!!! zycze ci powodzenia i oby wszystko bulo w porzadku!!!!!!!!!!!!
agunia wiesz nie mialamw sumie zadnych innych objawow przez ten czas niepokojacych,i po miesiacu zatrzymania miesiaczki zrobilam test,potem drugi i trzeci i bylo ok myslisz ze teraz nadal powinnam sie martwic ze to moze byc ciaza chyba znow pojde kupic test bo od nowa zaczelam miec obawy... a potem do lekarza tylko jestem ciekawa kiedy bedzie moja kolej bo tu sie czeka na przyjecie jakis miesiac do tego momentu sie wykrwawie a pogotwoei da mi aspiryne
kochana!! nie kupuj zadnych testow tylko jak najszybciej zglos sie do lekarza!!!!! jesli bedziesz w ciazy to on cie o tym poinformuje! nie masz na co czekac!!!
_________________ ~Gdyby mężczyzna nawet potrafił zrozumieć co myśli kobieta i tak by w to nie uwierzył~
dzwonilam i lekarz mnie dopeiro 20 stego przyjmie nie ma miejsca mowilam co sie dzieje nic nie moze poradzic lekarze za granica oj ale sie wystraszylam.. do 20stego ja zwariuje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum