• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Przesunięty przez: owad.lezacy
2007-11-13, 19:17
Autor Wiadomość

MADZIEK 

Wysłany: 2007-11-06, 09:17   moj malutki a zarazem wielki problemik:(

nie wiem co sie dzieje 2 tygodnie temu dostalam w koncu okres po 3 miechach bo tak sie zastopowala i teraz znow minelo 2 tyg a ja od nowa mam i to do tego straszne bole :zalamany: kiedys mialam bardzo regularna miesiaczke jak w zegarku ,nie biore zadnych tabletek jedynie przyczyna moze byc silownia na ktora uczeszczam codziennie chodz nie znam sie na tym czy to od tego:]obecnie jestem zagranica i chyba bedzie czekal mnie lekarz :niepewny: co o tym myslicie??? :|

agunia1989  

Wysłany: 2007-11-06, 15:12   

a mialas jakies inne objawy?? moze to ciaza!!! lepiej jak najszybciej idz do lekarza! ja przez trzy miesiace nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy bo miesiaczke mialam regularna!!! zycze ci powodzenia i oby wszystko bulo w porzadku!!!!!!!!!!!!

magda123  

Wysłany: 2007-11-06, 15:13   

Powinnaś iść do lekarza, nie odkładaj tego...
Możliwe,że siłownia ma jakiś wpływ:przemęczenie i intensywny wysiłek fizyczny. Powodów może być wiele, a siłownia do nich należy.
Pomyśl o swoim zdrowiu- nie męcz się. Idź do lekarza. :)
"Śniada cera, kocie oczy z tęczówkami w kolorze gorzkiej czekolady, nieduże, pełne usta i burza czarnych włosów. [...] Na dodatek szczęściara chrzani odchudzanie. Bezczelnie wcina wszystko, na co ma tylko ochotę..." Taka już jestem...

MADZIEK 

Wysłany: 2007-11-07, 09:49   

agunia1989 napisał/a:
mialas jakies inne objawy?? moze to ciaza!!! lepiej jak najszybciej idz do lekarza! ja przez trzy miesiace nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy bo miesiaczke mialam regularna!!! zycze ci powodzenia i oby wszystko bulo w porzadku!!!!!!!!!!!!
agunia wiesz nie mialamw sumie zadnych innych objawow przez ten czas niepokojacych,i po miesiacu zatrzymania miesiaczki zrobilam test,potem drugi i trzeci i bylo ok myslisz ze teraz nadal powinnam sie martwic ze to moze byc ciaza :zalamany: chyba znow pojde kupic test bo od nowa zaczelam miec obawy... :niepewny: a potem do lekarza tylko jestem ciekawa kiedy bedzie moja kolej bo tu sie czeka na przyjecie jakis miesiac do tego momentu sie wykrwawie :/ a pogotwoei da mi aspiryne :zdziwko:

agunia1989  

Wysłany: 2007-11-07, 10:18   

kochana!! nie kupuj zadnych testow tylko jak najszybciej zglos sie do lekarza!!!!! jesli bedziesz w ciazy to on cie o tym poinformuje! nie masz na co czekac!!!

MADZIEK 

Wysłany: 2007-11-07, 12:42   

dzwonilam i lekarz mnie dopeiro 20 stego przyjmie nie ma miejsca mowilam co sie dzieje nic nie moze poradzic lekarze za granica :zly: oj ale sie wystraszylam.. :( do 20stego ja zwariuje :zalamany: :( :( :(

Aqusia  

Wysłany: 2007-11-07, 16:20   

A dawno wyjechałaś za granicę? Może to zmiana środowiska tak na Ciebie wpłynęła? Na wszelki wypadek lepiej odwiedź lekarza.

ktoska 

Wysłany: 2007-12-27, 21:42   

agunia1989 napisał/a:
lepiej jak najszybciej idz do lekarza! ja przez trzy miesiace nawet nie wiedzialam ze jestem w ciazy bo miesiaczke mialam regularna!!

nie rozumiem czyli przez 3 miesiące miałas okres i bylas w ciązy? Sprostuj ;) :)

Sol  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-12-27, 21:46   

ktoska napisał/a:
nie rozumiem czyli przez 3 miesiące miałas okres i bylas w ciązy? Sprostuj

Dokładnie tak napisała. To się zdarza, moja mam też miała podobnie.

need a hug.
anyone?

Odpowiedz do tematu