slodziutkapg177, witaj ,jest forum 5xl tam dowiesz się wszystkiego
a szybko to nie warto chudnąć bo będziesz miała efekt jo-jo
zastosuj dietę 1000kcal i pomału ale systematycznie będziesz chudła
pozdrawiam Kasia
Nie przejmuj się, to najważniejsze, już dużo osiągnęłaś, dalej też poleci, znam ten problem, ważyłam kiedyś 112, schudłam 36 kg, najgorzej jest na początku, trzeba zmienić całkowicie dietę i twardo się jej trzymać, a jeśli najbliźsi Ci dokuczają, to bardzo źle o nich świadczy, m ężowi dałaś śliczne dzieciątko, więc niech Cię wspiera, powiedz mu to! trzymam za Ciebie
Witaj slodziutkapg177. Nie wiem jak schudnąć, ale twój mąż zasługuje na..... Nie będe pisał na co bo cisną mi sie brzydkie słowa.. Nie przejmuj się. Dzidziuś jest śliczny. Pewnie w mamusie.
wyprobuj l- karnityne. To tabletki ulatwiajace wykorzystanie kwasow tluszczowych jako zrodla energii. ja jestem w pierwszym dniu kuracji. kupilam to z czystej ciekawosci i czuje sie pelna wigoru. Moze tobie tez pomoze
Wysłany: 2007-09-01, 22:10
Tynka88 napisał/a:
wyprobuj l- karnityne
nie wiem czy wiesz, ale samo łykanie Karnityny nie powoduje że sie traci na wadze... musi to być jeszcze połączone z wysiłkiem fizycznym i odpowiednią dietą...
a kochanego ciałka nigdy za wiele slodziutkapg177, jeśli naprawdę chcesz schudnąć, to proponuje dietę MŻ... Mniej Żreć... ale trzeba być stanowczym w swoim postanowieniu i tez jakoś wspomagać dietę, jakieś ćwiczenia czy coś takiego...
pozdro
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
witam ...może trochę prostego ruchu - np Nordic Walking - czyli marszu z kijami??? Kije ułatwią marsz a po za tym mamy takie grupy gdzie osoby z podobnymi problemami się spotykają ... sprawdź www.nordicwalking.edu.pl pod zajęcia cykliczne... pozdrawiam
tomek
Wysłany: 2007-09-04, 15:16
Tynka88 napisał/a:
zapewniam cie ze same cwiczenia wystarcza dieta wysokobialkowa jest wskazana dla sportowcow ...
hm...
po 1. nie wiem czy sie nie rozumiemy, czy tylko Ty nie rozumiesz mnie... czy Ćwiczenia to nie jest wysiłek fizyczny ?? chyba ze masz na myśli np przerzucenie 4ton węgla czy coś takiego, to o takie coś mi nie chodzi...
po 2. gdzie ja napisałem ze to ma być dieta wysokobiałkowa ??
troszkę czytania ze zrozumieniem...
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Tynka, a czy to odchudzanie jest Ci wogóle potrzebne?? bo nie czaję jak można to robić z czystej ciekawości...
slodziutkapg177, z tego co piszesz, masz do zrzucenie jeszcze 15kg żeby wrócić do poprzedniej wagi. Już schudłas 20kg, więc wierze że Ci się uda. dużo ruchu, odpowiednia dieta i 0 słodyczy i za jakiś czas znów będziesz czuła się dobrze w swojej skórze
co do babci i przede wszystkim męża... powinni Cię teraz wspierać, a nie się wyzłośliwiać szczególnie mąż ma za zadanie teraz stać za Tobą murem! naprawdę brak mi słów jak czytam:
slodziutkapg177 napisał/a:
mam dosyc sluchania babci męża że jestem gruba albo jak mąz się śmieje że w nic nie moge sie zmieścic lub jak mówi że kiedyś byłam ładniejsza i chudsza
_________________ "wierzę w Ciebie boś Ty wierna, wszechmocna i miłosierna xD" .....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum